Στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής για δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ- Κατατέθηκε το αίτημα

18:11 25/1/2017 - Πηγή: iPop

Κατατέθηκε το αίτημα για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Το αίτημα για συζήτηση υπογράφεται από όλους τους βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όπως επίσης κι απ’ τους προέδρους των δύο συγκυβερνώντων κομμάτων.

Η πρόταση για τη συζήτηση υποβλήθηκε συγκεκριμένα απ’

τον Αλέξη Τσίπρα και τους 144 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τον Πάνο Καμμένο μαζί με τους 9 βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Οι υπογράφοντες προτείνουν την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση του Πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 148, παράγραφος 3, του Κανονισμού της Βουλής, που θα διεξαχθεί με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 137.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου.

To αίτημα που κατατέθηκε:

«Προς τη Βουλή των Ελλήνων

Πρόταση για τη συζήτηση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας»

(αρ. πρωτ. 5531, αριθμ. διεκπερ. 3967/19.4.2016.

Μετά την κατάθεση του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας», οι υπογράφουσες και υπογράφοντες βουλευτές προτείνουμε την εγγραφή στην ημερήσια διάταξη για συζήτηση, του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 148, παρ. 3 του Κανονισμού της Βουλής, που θα διεξαχθεί με ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 137».

Photo: Alexandros Michailidis / SOOC

The post Στην Ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Εξεταστικής για δάνεια κομμάτων & ΜΜΕ- Κατατέθηκε το αίτημα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα