Στην Drag Queen δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε η Merkel- Photos

19:29 12/2/2017 - Πηγή: iPop

Η Drag Queen, Olivia Jones, αναστάτωσε τη Γερμανική Βουλή την Κυριακή και φωτογραφίστηκε ακόμα και με την καγκελάριο, Angela Merkel.

Η Drag Queen δεν επισκέφτηκε μια τυχαία ημέρα τη Βουλή της Γερμανίας αλλά έδωσε το παρών στην ειδική συνέλευσης της όπου βρέθηκαν ακόμα, 1.260 μέλη και εξέλεξαν ως νέο πρόεδρο της χώρας τον Frank-Walter Steinmeier.

H

Olivia Jones έδωσε χρώμα στην συνέλευση, καθώς επέλεξε να φορέσει μια πορτοκαλί περούκα και ένα ανοιχτό μπλε φόρεμα. Μάλιστα, όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την εμφάνιση της είπε, πως αποτελεί «μια δήλωση για κάθε είδους διαφορετικότητα η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις».

Από τις φωτογραφικές πόζες της Drag Queen δεν αντιστάθηκε ούτε η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel, η οποία φόρεσε το μεγαλύτερο χαμόγελο της και άφησε τα φλας να αστράψουν, ενώ λίγο αργότερα στο πλευρό της φωτογραφήθηκε και ο νέος Πρόεδρος της χώρας.

Το ενδιαφέρον της Καγκελαρίου φαίνεται να τράβηξε ο γιακάς από το σακάκι της Drag Queen καθώς, όπως θα δείτε τον έπιασε και τον κοιτούσε με απορία.

photo:REUTERS/Hannibal Hanschke, AFP/GETTY, REUTERS/Fabrizio Bensch

The post Στην Drag Queen δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε η Merkel- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα