Meryl Streep «χτυπά» τον D. Trump με μια συναισθηματική ομιλία της

18:14 12/2/2017 - Πηγή: iPop

Τα πυρά της κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικής της ομιλίας η ηθοποιός, Meryl Streep. Η επίθεση της Streep πραγματοποιήθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων το βράδυ του Σαββάτου. Εκεί, η ηθοποιός έβγαλε έναν ιδιαίτερα παθιασμένο λόγο για το δικαίωμα των ατόμων στην ελευθερία

και εστίασε στους κινδύνους τους οποίους κρύβει η κυβέρνηση του νέου Προέδρου.

H ηθοποιός, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει θύμα των καθόλου ευγενικών σχολίων του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, είπε απευθυνόμενη στο κοινό το οποίο την παρακολουθούσε:

Αν νομίζετε ότι ο κόσμος εξαγριώθηκε όταν νόμιζε ότι η κυβέρνηση θα τους έπαιρνε τα όπλα, περιμένετε να δείτε τι θα γίνει όταν θα έρθουν και θα προσπαθήσουν να μας πάρουν την ευτυχία μας
Η ηθοποιός η οποία ήταν καλεσμένη στην φιλανθρωπική εκδήλωση του οργανισμού, Human Rights Campaign, υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου και παρέλαβε το βραβείο Σύμμαχος για την Ισότητα έκανε τους θεατές να την χειροκρουτούν παθιασμένα και να την παρακολουθούν με δέος.

Η Meryl Streep μεταξύ των υπολοίπων αναφέρθηκε και στους κινδύνους τους οποίους φέρνει η Προεδρία Trump, ενώ εστίασε και στα δικαιώματα των γυναικών και της LGBTQ κοινότητας.

«Δεν πρόκειται να γυρίσουμε πίσω στις παλιές κακές μέρες της άγνοιας και της καταπίεσης και του να κρύβουμε το ποιοι είμαστε. Το οφείλουμε στους ανθρώπους που έχουν πεθάνει για τα δικαιώματά μας και που πέθαναν πριν καν αποκτήσουν τα δικά τους» είπε και πρόσθεσε:

Αν επιζήσουμε από αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Αν το καταστροφικό ένστικτο για εκδίκηση δεν μας οδηγήσει σε πυρηνικό χειμώνα, θα έχουμε πολλούς λόγους για να ευχαριστήσουμε τον τωρινό ηγέτη μας. Θα μας έχει αφυπνίσει σχετικά με το πόσο εύθραυστη είναι η ελευθερία

«Είμαι η πιο υπερεκτιμημένη και η πιο υπερ-βραβευμένη και αυτή τη στιγμή η πιο υπερ-κατσαδιασμένη ηθοποιός της γενιάς μου» δήλωσε απαντώντας στον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

photo:theguardian.com

The post Meryl Streep «χτυπά» τον D. Trump με μια συναισθηματική ομιλία της appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα