Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αμοιβή για το σποτάκι του #Μένουμε_σπίτι

19:30 29/3/2020 - Πηγή: iPop

Ανάρτηση σχετικά με το σποτάκι του #Μένουμε_σπίτι έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Μαρτίου ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ξεκαθάρισε τις φήμες περί αμοιβής. 

Το διαφημιστικό αυτό σποτάκι της κυβέρνησης για τον κορονοϊό κάνει τον γύρο της Ελλάδας εδώ και αρκετές μέρες κι έχει ως στόχο την παρότρυνση του κόσμου να μείνει στο σπίτι, προκειμένου να περιοριστούν να κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό φήμες ήθελαν τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή, που τον απολαμβάνουμε

στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», να έχει λάβει ένα αρκετό μεγάλο χρηματικό ποσό για το διαφημιστικό αυτό σποτάκι του #Μένουμε_σπίτι που έχει γίνει viral και το βλέπουμε συνέχεια στις τηλεοράσεις μας.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, λοιπόν, με ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους κι έτσι απάντησε στις φήμες. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε στους φίλους και τους επικριτές του πως δεν έλαβε αμοιβή για τη διαφήμιση που έκανε για τον κορονοϊό, ενώ την ανάρτησή του έκλεισε με χιουμοριστικό τρόπο, αναφερόμενος στον πιτσιρικά που τον μιμείται και αποστηθίζει τα λόγια του απ’ έξω.

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους “φίλους” ότι για το διαφημιστικό σποτάκι για τον κορονoϊό δεν πήρα αμοιβή. Ευχαριστώ. Σπύρος Παπαδόπουλος
ΥΓ. Δεν ξέρω αν πήρε αμοιβή ο φοβερός πιτσιρικάς που με μιμείται. Να το ψάξουμε 

Την ανάρτηση κοινοποίησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής με ένα Instagram Story.

Viral έχει δίνει τις τελευταίες ώρες ένα ιδιαίτερο και υπέροχο συγχρόνως βίντεο μ’ έναν πιτσιρικά που μιμείται τον Σπύρο Παπαδόπουλο στη διαφήμιση της κυβέρνησης για την καμπάνια #Μένουμε_σπίτι. Για τον συγκεκριμένο πιτσιρικά έκανε αναφορά και ο ίδιος ο παρουσιαστής στην παραπάνω ανάρτησή του.

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι! 

Διάβασε ακόμα:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για τη μάχη με τον καρκίνο | Video

Photo: Instagram/ spiros_papadopoulos_official

Το άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Η αμοιβή για το σποτάκι του #Μένουμε_σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα