Celebrities μας δείχνουν πώς να ντυθούμε με στυλ στην καραντίνα!

18:51 29/3/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι σπίτι όλη μέρα; Μήπως βαρέθηκες να φοράς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και να μην τα συνδυάζεις και σωστά; Όμως, ξέρεις τι να βάλεις στην καραντίνα; 

Είτε δουλεύεις από το σπίτι είτε όχι, είναι καλό να ντύνεσαι στο σπίτι με ρούχα που σε βολεύουν και σε εκφράζουν, από τη στιγμή κι όλας που είσαι τόσες ώρες και μέρες συνεχόμενες μέσα. Ωστόσο, καλό είναι για μια γυναίκα να είναι και στιλάτη, να μην χάνει την κομψότητά της και ειδικά όταν είναι μπροστά και ο σύντροφός της να είναι περιποιημένη.

Όμως, πώς θα το πετύχεις αυτό; Τι να βάλεις στην καραντίνα, ώστε να έχεις πάντα στυλ;

Την

απάντηση μας την δίνουν αγαπημένες μας celebrities που όλο αυτό το διάστημα ανεβάζουν φωτογραφίες τους στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram από την καθημερινότητά τους στο σπίτι και μας εμπνέουν.

Το point όλων τους είναι ανάλαφρα ρούχα, κυρίως φόρμες, που θα είναι σωστά ταιριαστές μεταξύ τους. Για παράδειγμα, ένα σετ φόρμας-ζακέτας αθλητικής, που όλες έχουν στην ντουλάπα τους. Φυσικά και ένα τέτοιο σετ μόνο αταίριαστο δεν μπορεί να είναι. Γενικά η μονοχρωμία είναι μια πιο safe επιλογή και οι celebrities φαίνεται να την προτιμούν.

Εσύ τι φοράς όταν δουλεύεις στο σπίτι; Τσέκαρε αυτόν τον λογαριασμό στο Instagram! 

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δίνει δύο επιλογές, βασισμένες στο παραπάνω στυλ. Μονόχρωμο σετ με φόρμα και αθλητική ζακέτα, που σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θες να έχεις στυλ και στο σπίτι.

View this post on Instagram

«Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος εκεί που βρίσκεται» , Ο Μικρός Πρίγκιπας Αυτή την περίοδο άρχισα ξανά να κρατώ ημερολόγιο (και συγκεκριμένα αυτό που κρατώ στα χέρια μου με αγαπημένα αποφθέγματα από τον μικρο πρίγκιπα) Κάθομαι στην αγαπημένη μου γωνίτσα …απομονώνομαι …βρίσκω χρόνο για τον εαυτό μου και προβληματίζομαι …. Ξέρετε τι ; Ένα από τα πολλά μηνύματα του βιβλίου είναι ότι πρεπει να εκτιμούμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και να μπορέσουμε να δούμε με την καρδιά και όχι μόνο με τα μάτια… Κάπως έτσι θέλω να μας φαντάζομαι μετά από όλη αυτή την διαδικασία

Keywords
Τυχαία Θέματα