Ο «MasterChef» Σάββας Πούμπουρας μιλάει για το νέο του χόμπι!

15:41 29/3/2020 - Πηγή: iPop

Τι κάνει άραγε ο Σάββας Πούμπουρας στο Instagram τον τελευταίο καιρό που είναι σπίτι όλη μέρα, λόγω κορονοϊού και μας έχει τραβήξει την προσοχή; 

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της στο “Έλα χαμογέλα” τη συνήθεια που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα και που μοιράζεται με τους ακολούθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τι κάνει λοιπόν ο παρουσιαστής εν μέσω καραντίνας;

Όπως είπε και ο ίδιος στη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Σάββας Πούμπουρας στο Instagram ανεβάζει τον τελευταίο καιρό αρκετά συχνά βιντεάκια μαγειρικής με συνταγές που φτιάχνει ο ίδιος. Είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως “υπάρχουν οι άνθρωποι που μαγειρεύουν και αυτοί που ξεκίνησαν τώρα και καλά κάνουν. Για μένα ωραίο είναι να φτιάχνουμε ένα snack με ό,τι έχουμε σπίτι”. Στον ίδιο φαίνεται πως αρέσει ιδιαίτερα αυτές τις μέρες να μαγειρεύει και να πειραματίζεται με συνταγές.

View this post on Instagram

_________________________________ Δεν μου έχει βγει τυχαία το nickname “spanakopitakias“. Έχω φουρνίσει σε μια μέρα τρεις σπανακόπιτες, ενώ με το αριστερό χερι έλυνα σταυρόλεξο και με το δεξί έπαιζα σκάκι..

Keywords
Τυχαία Θέματα