Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την μικρή Άννυ- Πιθανό να της είχαν δώσει ηρωίνη

14:27 4/10/2016 - Πηγή: iPop

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη. Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της δίκης τονίσθηκε, πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο τη μοιραία ημέρα του θανάτου της Άννυ να της έδωσαν ηρωίνη.

Κατά την κατάθεση του ο μάρτυρας υπεράσπισης, ιατροδικαστής, Δημ. Γαλεντέρης ισχυρίστηκε ότι το κορίτσι πριν τεμαχιστεί μπορεί να ήταν νεκρό.

Ο μάρτυρας εκτίμησε ότι η 4χρονη έχασε τη ζωή της από παθολογικά αίτια και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ίσως και να πήρε ηρωίνη και

δεν βρίσκονταν στη ζωή όταν τεμαχίστηκε».

Όπως εξήγησε μάλιστα ο μάρτυρας έφτασε στο εν λόγω συμπέρασμα από τον εμετό που εντοπίστηκε σε κουβέρτα. Παράλληλα, ο εισαγγελέας αναρωτήθηκε γιατί το συγκεκριμένο στοιχείο δεν έχει αξιποιηθεί.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο την Τρίτη:

Εισαγγελέας: Ποια ευρήματα σας οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα; Κάνετε άλματα, κάνετε υπερβάσεις. Έχετε βγάλει την απόφασή σας, εμείς να πάμε σπίτι μας δηλαδή.

Μάρτυρας: Έλαβα υπόψη μου τα στοιχεία. Ό, τι λέει ο κατηγορούμενος πατέρας το λαμβάνετε ως δεδομένο για να καταλήξει σε επιστημονικό σε συμπέρασμα; Ποια είναι τα αντικειμενικά στοιχεία που είχατε; Βρήκα στοιχεία που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η Άννυ δεν πέθανε με βίαιο τρόπο, υπάρχει η κουβέρτα, βρέθηκε εμετός.

Να σημειωθεί, πως ενώ η δίκη για την μικρή Άννυ οδηγείται στην τελική ευθεία πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το θάνατο του κοριτσιού.

The post Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την μικρή Άννυ- Πιθανό να της είχαν δώσει ηρωίνη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα