Υπόθεση του μικρού Μπεν: Που στρέφoνται οι έρευνες των βρετανικών αρχών;

12:42 4/10/2016 - Πηγή: iPop

Επί ποδός συνεχίζουν να βρίσκονται οι βρετανικές αρχές που είναι τις τελευταίες ημέρες στην Κω και ψάχνουν με κάθε τρόπο να ξετυλίξουν το κουβάρι της εξαφάνισης του μικρού Μπεν. Όπως υπογραμμίζουν τα τελευταία στοιχεία οι τελευταίες έρευνες στρέφονται στο σπίτι που έμενε η οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές από τη Βρετανία και την Αμερική, που ξεσκονίζουν κάθε σημείο πιθανό σημείο που μπορεί να βρίσκονται τα οστά του μικρού παιδιού, επικεντρώνουν τις έρευνες του στο δωμάτο του σπιτιού που

χτίστηκε μετά την εξαφάνιση.

Να σημειωθεί, πως αν και οι προσπάθειες των αρχών είναι μεγάλες δεν έχουν προκύψει συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία να μπορέσουν τα τεκμηριώσουν τη μαρτυρία πως ο μικρός τραυματίσθηκε θανάσημα από εκσκαφέα.

Αίτημα για κατεδάφιση του δωματίου:

Θυμίζουμε, πως οι ερευνητές έχουν ήδη ζητήσει και έλαβαν άδεια κατεδάφισης του συγκεκριμένου δωματίου.

Αφού το δωμάτιο κατεδαφιστεί θα διενεργήσουν έρευνες οι οποίες θα γίνουν με ειδικό μηχάνημα.

Ο Επικεφαλής των ερευνών είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Διαπιστώσαμε ότι η προσθήκη έγινε λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του Μπεν και πλέον περιμένουμε τη σχετική άδεια. Είμαι σε διαπραγματεύσεις με τους ιδιοκτήτες. Θέλω να ψάξω παντού, έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι έκανε όποια έρευνα χρειαζόταν για να λύσω αυτόν τον δυσεπίλυτο γρίφο

Να τονισθεί, πως είναι πιθανό η κατεδάφιση του δωματίου να γίνει ακόμα και την Τρίτη. Παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, οι οποίες έχουν ξεκινήσει πριν από εννέα ημέρες.

photo:reuters

The post Υπόθεση του μικρού Μπεν: Που στρέφoνται οι έρευνες των βρετανικών αρχών; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα