Σοκ! Οι τζιχαντιστές ρωτούν τους υποστηρικτές τους σε ποιο χρώμα θέλουν να δουν φωτισμένο τον Πύργο του Άιφελ

14:53 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις φονικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους αναζητούν το νέο τους στόχο και μάλιστα καλούν τους υποστηρικτές τους να τους υποδείξουν το μέρος που αυτοί επιθυμούν. Το ερώτημα της δημοσκόπησης τους είναι: «Σε ποιο χρώμα θα θέλατε να δείτε αυτή τη φορά των Πύργο του Άιφελ;».

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε λεπτό προς λεπτό για όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Την

εν λόγω πληροφορία μεταδίδουν οι The Washington Times οι οποίοι τονίζουν πως η on line δημοσκόπηση των τζιχαντιστών δημοσιεύθηκε στο al-Minbar.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, αλλά ακόμα και αν είναι πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αν πάλι πρόκειται για πραγματικό γεγονός αποδεικνύει πως το άρρωστο μυαλό των τζιχαντιστών δεν έχει όριο.

Όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα το ερώτημα για το χρώμα φωτισμού του Πύργου του Άιφελ γίνεται μετά την ένδειξη αλληλεγγύης των Γάλλων προς τους Βέλγους που τύλιξαν το έμβλημα του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, με την βελγική σημαία.

Η δημοσκόπηση των μελών του Ισλαμικού Κράτους, όμως, φαίνεται να είχε αποτελέσματα και έδειξε ότι οι υποστηρικτές του επέλεξαν ως επόμενο στόχο τρομοκρατικής επίθεσης το Λονδίνο, ενώ η Αμερική και η Ρωσία συνεχίζουν να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές τους.

Συγκεκριμένα, εννέα δήλωσαν πως θέλουν ο επόμενος στόχος να είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, έξι ψήφισαν υπέρ της Ρωσίας, τρεις διάλεξαν την ΗΠΑ και τέσσερις ψήφισαν για τη Γερμανία.

The post Σοκ! Οι τζιχαντιστές ρωτούν τους υποστηρικτές τους σε ποιο χρώμα θέλουν να δουν φωτισμένο τον Πύργο του Άιφελ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα