Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κάνει μια στάση στο iPop.gr, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού

13:53 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι από τους τραγουδιστές της γενιάς του που φαινόταν από την αρχή πως ήρθαν για να μείνουν. Οπλισμένος με μια φωνή ιδιαίτερη που ξεχωρίζει αλλά κι ένα αστείρευτο ταλέντο στην στιχουργία και την σύνθεση τραγουδιών, θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους νέους καλλιτέχνες.

Ο ίδιος δηλώνει πως αν έκανε κάτι διαφορετικό επαγγελματικά, σίγουρα κι αυτό θα ήταν σχετικό με την μουσική, αποδεικνύοντας πως η σχέση του με την μουσική είναι μια σχέση βαθιάς αγάπης και πάθους.

Τι είπε όμως ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο iPop

λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού;

Έχοντας πλέον μια σημαντική πορεία στο χώρο του τραγουδιού, μπορείτε να πείτε εάν αυτό που σας γεμίζει περισσότερο είναι να ερμηνεύετε ή να γράφετε;Είναι μια ερώτηση που μου την έχουν κάνει αρκετές φορές και θα απαντήσω και πάλι το ίδιο, δεν μπορώ να διαχωρίσω το ένα από το άλλο. Για μένα είναι ένα, ξεκίνησα από πολύ μικρός να γράφω και να ερμηνεύω τα τραγούδια μου. Μου είναι ακριβώς το ίδιο. Και τα δυο με γεμίζουν με τον ίδιο τρόπο και στην ίδια ένταση.Τι συναισθήματα έχετε κατά την διάρκεια της ερμηνείας ενός τραγουδιού και τι συναισθήματα όταν γράφετε;Τις περισσότερες φορές είναι τα ίδια. Χαρά, στεναχώρια, συγκίνηση, ευτυχία, ενθουσιασμό, κάποτε και ανάμεικτα συναισθήματα.Θα μας αποκαλύψετε την μεγαλύτερη πηγή έμπνευσής σας;Δεν υπάρχει πηγή έμπνευσης, τουλάχιστον για εμένα. Η έμπνευση έρχεται σε ανύποπτο χρόνο και ανύποπτες στιγμές. Δεν μπορώ να πιεστώ για να γράψω. Και, εμπνέομαι από τα πιο συνηθισμένα πράγματα, από μια ιστορία που θα ακούσω, από κάτι που θα δω, από ένα αντικείμενο.

Στα τραγούδια σας κυριαρχεί το κομμάτι του έρωτα. Θα πειραματιζόσασταν να δημιουργήσετε ένα τραγούδι με διαφορετικό περιεχόμενο;Νομίζω πως σχεδόν σε όλα τα τραγούδια που κυκλοφορούν κυριαρχεί ο έρωτας. Έχω γράψει τα εννέα από τα δέκα τραγούδια του δίσκου της Μελίνας Ασλανίδου και κάποια από τα τραγούδια αυτά έχουν διαφορετικό περιεχόμενο και είμαι περήφανος για αυτά και για αυτή την συνεργασία με τον στιχουργό Κυριάκο Ντούμο και τη Μελίνα.Τι είναι αυτό που εισπράττετε από τον κόσμο όταν είστε στη σκηνή;Εισπράττω την αγάπη του κόσμου, την ενέργεια τους, την ανάγκη τους να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν.Η συνεργασία σας με την Μελίνα Ασλανίδου μετράει αρκετά χρόνια. Τι είναι αυτό θεωρείτε που έχει κάνει τόσο επιτυχημένο και μακρά αυτή τη συνεργασία;Η συνεργασία με τη Μελίνα μετράει πέντε χρόνια και έχουμε κάνει μαζί ένα ολόκληρο cd, όπως σας είπα, το οποίο έγινε πλατινένιο και αγαπήθηκαν και ξεχώρισαν πολλά τραγούδια. Συνεχίζουμε να κάνουμε τραγούδια μαζί και πιστεύω ότι πέτυχε η χημεία μας και αγαπήθηκε από τον κόσμο γιατί είναι αληθινό αυτό που κάνουμε και γίνεται με αγάπη.

Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, εκτός τραγουδιού;Σίγουρα, θα είχε να κάνει με μουσική πάλι, να γράφω τραγούδια, να διδάσκω μουσική, να ακούω μουσική.Το Ίντερνετ έχει βοηθήσει την μουσική; Ή θεωρείτε πως έχει καταστρέψει εν μέρει την δισκογραφία;Σίγουρα έχει βοηθήσει την μουσική, μπαίνει πιο άμεσα και πιο εύκολα στα σπίτια του κόσμου πια η μουσική. Και αυτό είναι ευχάριστο. Η τεχνολογία προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και εύχομαι μόνο θετικά αποτελέσματα να έχει γύρω από τον κόσμο της μουσικής γενικότερα.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου με τίτλο «Δεν Το Αντέχω»

The post Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κάνει μια στάση στο iPop.gr, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα