Σκέψεις που σε κρατάνε μακριά από μία συναρπαστική ζωή!

20:02 14/10/2014 - Πηγή: iPop

Η ζωή είναι μικρή! Γνωρίζουμε ή τη θεωρία αλλά μέχρι σήμερα, λίγοι είναι εκείνοι που ζουν καθ’ αυτό τον τρόπο! Όλοι μας έχουμε μεγάλα όνειρα τα οποία φυσικά και θα θέλαμε να κάνουμε πραγματικότητα αλλά δεν κάνουμε κάτι για να τα πραγματοποιήσουμε!

Μπορεί να είναι ο φόβος, μπορεί να είναι οι αρνητικές σκέψεις και συμβουλές των ανθρώπων που έχεις γύρω σου, θα μπορούσε να είναι απλές σκέψεις που σε κρατάνε μακριά από μία συναρπαστική ζωή!

Και όμως μπορούμε να αποτρέψουμε κάποιες σκέψεις οι οποίες μας κρατάνε στο safe mode στο οποίο

ζούμε και έτσι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε και να απολαύσουμε μία άκρως συναρπαστική ζωή!

Τα όνειρά μου δεν είναι εφικτά

Όταν σκέφτεσαι ότι τα όνειρα σου είναι υπερβολικά μπορεί να μην ξέρεις τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις ή από που πρέπει να ξεκινήσεις και αυτό μπορεί να είναι καταθλιπτικό.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα ανθρώπων που επιτυγχάνουν τα μεγάλα τους όνειρα αφού έχουν περάσει δύσκολες στιγμές για να φτάσουν εκεί. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά είναι δυνατό.

Ζούμε σε μ υπέροχη περίοδο όπου η τεχνολογία, τα social media, και το Internet έχουν ανοίξει πόρτες οι οποίες πριν λίγα χρόνια έστεκαν μπροστά μας κλειστές. Πλέον δεν υπάρχει κανένα μυθικό τέρας να σφραγίζει τις πόρτες των ονείρων σου!

Μπορώ να ξεκινήσω από αύριο!

Ο χρόνος είναι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορείς να πάρεις πίσω. Αυτές οι ώρες και τα χρόνια που σπαταλάς μέσα στη μιζέρια ποτέ δεν θα επιστρέψουν. Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί για το τι θα ζήσεις αύριο και γι αυτό το σήμερα είναι τόσο σημαντικό!

Σταμάτα ζεις λες και είσαι αθάνατος. Κάνε ένα βήμα πίσω και χαλάρωσε τους ρυθμούς σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής σου. Είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση και χάνουμε όλα όσα κάνουν τη ζωή μας ιδιαίτερη!

Πιθανότατα θα αποτύχω, άρα δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω!

Ο φόβος της αποτυχίας μας απομακρύνει πολλές φορές από το να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Θεωρούμε πως μία απόρριψη που μπορεί να δεχθούμε είναι ικανοί από το να μας απομακρύνει από τους στόχους μας! Ναι, μπορεί αποτύχεις, αλλά το να μην έχεις προσπαθήσει είναι πολύ χειρότερο!

Για να ζήσεις το όνειρο σου πρέπει να αποδεχθείς ότι τίποτα δεν πρόκειται να δουλέψει σύμφωνα με το πλάνο αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως αυτό δεν θα πρέπει να σε αποτρέψει από το να κυνηγήσεις το όνειρό σου!

Θα θυσιάσω πάρα πολλά

Αν ο στόχος είναι να χάσεις κιλά, να αφήσεις τη δουλειά που σιχαίνεσαι, να μετακομίσεις σε άλλη χώρα ή να γίνεις ο πρόεδρος της Αμερικής όντως θα χρειαστούν πολλές θυσίες. Κανένας δεν απολαμβάνει να αφήνει πίσω του κάτι που του αρέσει αλλά πρέπει να επικεντρωθείς στον στόχο σου!

Δεν θα χρειάζεται να αφήνεις πράγματα πίσω σου για πάντα αλλά αυτό πρέπει να κάνεις τώρα προκειμένου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα!

The post Σκέψεις που σε κρατάνε μακριά από μία συναρπαστική ζωή! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα