Σε ποια ηλικία βρίσκει τελικά κανείς την αληθινή αγάπη;

15:31 5/3/2016 - Πηγή: iPop

Τόνοι από μελάνι έχουν χυθεί γύρω από την εξερεύνηση του μυστηρίου της αγάπης. Συγγραφείς, ποιητές και επιστήμονες προσπαθούν ανά τους αιώνες να απαντήσουν σε ερωτήματα όπως «υπάρχει αληθινή αγάπη» και αν ναι σε ποια ηλικία μπορεί τελικά κανείς να την βρει;

Έχοντας ως βάση τα παραπάνω ερωτήματα, Βρετανοί μελετητές παρουσίασαν πρόσφατα τις δικές τους εκτιμήσεις, διεξάγοντας μια αντίστοιχου περιεχομένου έρευνα, γύρω από το μυστήριο της αληθινής αγάπης και του πότε μπορεί κανείς να τη βρει και να είναι ευτυχισμένος…

Οι

Βρετανοί ερευνητές, αρχικά έθεσαν ως στόχο τους να βρουν τις ηλικίες ορόσημα στη ζωή των ανθρώπων, διαπιστώνοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να φθάσουν στην ηλικία των 30 προκειμένου βρουν την ευτυχία και την αγάπη.

Στα αποτελέσματα της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άνδρες και γυναίκες, φάνηκε πως τα προνόμια της εργένικης ζωής, απολαμβάνουν οι νεαρότερες ηλικίες. Συγκεκριμένα το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών που δήλωσε πως του αρέσει η ζωή ενός single ήταν ηλικίας 23 χρονών, ενώ οι άνδρες που συμφώνησαν περί της εργένικης ζωής ήταν ηλικίας ότι οι γυναίκες που απολαμβάνουν τα προνόμια του να είσαι νέος και χρονών.

Οι πιο ευτυχισμένοι ωστόσο άνθρωποι, είναι ηλικίας 30 χρονών, όταν δηλαδή αρχίζουν να μειώνουν τον ταραχώδη τρόπο ζωής τους, αρχίσουν να φροντίζουν τον εαυτό τους και να αισθάνονται πιο σίγουρη με την εικόνα τους. Ένα χρόνο αργότερα, σε ηλικία 31 ετών, οι άνθρωποι απολαμβάνουν το καλύτερο σεξ, με τις γυναίκες να δηλώνουν πιο ευτυχισμένες λίγο πριν τα 40.

Και μπορεί η αγάπη να αργήσει για κάποιους να φανεί στο δρόμο τους, ωστόσο τα νέα για την επαγγελματική καταξίωση είναι ακόμα πιο «σκοτεινά»… Σύμφωνα με τους ερευνητές της εν λόγω έρευνας, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ηλικία των 38 χρονών για να βρεθούμε στο απόγειο της καριέρας καριέρας μας και κάπου στα 40 με 42, θα αποκτήσουμε και το μισθό των ονείρων μας!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, σωστά;

photo:The Independent

The post Σε ποια ηλικία βρίσκει τελικά κανείς την αληθινή αγάπη; appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
αληθινοι αγαπη ένδειξη
Τυχαία Θέματα