Σασμός vs Survivor: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της τηλεθέασης;

14:17 7/7/2022 - Πηγή: iPop

Χθες βράδυ, Τετάρτη 6 Ιουλίου, έριξαν αυλαία ο πρώτος κύκλος του “Σασμού” και το Survivor 2022. Η πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha ολοκλήρωσε την πορεία της για φέτος και προσέφερε ένα απίστευτο φινάλε στους φανατικούς και όχι μόνο τηλεθεατές της σειράς. Αντίστοιχα και το Survivor ολοκλήρωσε την πορεία του χθες βράδυ με τον live

τελικό στο γήπεδο Γαλατσίου να έχει αρκετό κόσμο, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και στο τομέα της τηλεθέασης πήγε το ίδιο καλά.

Το συναρπαστικό τέλος του “Σασμού”

Το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς του Alpha μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσμονή με αποτέλεσμα να σαρώσει τα πάντα στο διάβα του. Τι είδαμε λοιπόν χθες βράδυ; Είδαμε την προετοιμασία για τον πολυαναμενόμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού που συνοδεύτηκε απο συνταρακτικές εξελίξεις. Η σημαντικότερη εξέλιξη λοιπόν, ήταν η δολοφονία του Άγγελου, με τους δημιουργούς της σειράς να μην μας δείχνουν το ποιος κρύβεται πίσω απο αυτή την στυγερή δολοφονία. Τραγικές φιγούρες η Άσπα που βρήκε τον Άγγελο αιμόφυρτο στο σπίτι του, όπως και η γιαγιά Ρηνιώ που έχασε και τον δεύτερο εγγονό της. Το τέλος του πρώτου κύκλου αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα στους τηλεθεατές και μια πικρία για το γεγονός ότι Μαθιός και Βασιλική δεν παντρεύτηκαν, δεδομένου ότι το κοινό τους ήθελε μαζί απο την πρώτη στιγμή.

Σασμός spoiler: Νεκρός ο Άγγελος- Γνωριμία του Αστέρη με τον Σταύρο

Ο μεγάλος νικητής του Survivor

Στο γήπεδο του Γαλατσίου έγινε χθες ο μεγάλος τελικός του Survivor, με νικητή τον Σταθη Σχίζα. Το ριάλιτι επιβίωσης του Σκαϊ παρουσίασε διάφορες στιγμές απο όλη την σεζόν σε διάφορα βίντεο, ενώ δεν έλειψε και το τραγούδι απο την μεγάλη βραδιά, αφού είχαμε τις εμφανίσεις των Σάκη Αρσενίου και Κωνσταντίνου Εμμανουήλ να δίνουν το ρυθμό. Ο μεγάλος νικητής, Στάθης Σχίζας κατάφερε και πέρασε το εμπόδιο του Άρη Σοϊλέδη και πήρε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ. Το πιο σημαντικό κέρδος απο την χθεσινή βραδιά ήταν ότι ο νικητής ανέφερε ότι ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων θα διατεθεί στα παιδιά με καρκίνο.

Η μάχη της τηλεθέασης

Στη μάχη της τηλεθέασης μεγάλος κερδισμένος ήταν ο “Σασμός” που στο γενικό σύνολο έφτασε μέχρι και το 44,4%, ενώ στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν στο 39,7%. Στη δεύτερη θέση, συναντάμε την σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” που συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 25,6% και στο δυναμικό κοινό 23,8%. Ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε στην τρίτη θέση με ποσοστό 25,3% στο γενικό σύνολο και αντίστοιχα 21,8% στο δυναμικό κοινό. Σημαντικό να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος των δυο σειρών, το Survivor τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών φτάνοντας το ποσοστό του μέχρι και το 45,9%.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σασμός vs Survivor: Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της τηλεθέασης; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα