Η S.H.O.D.A.Ν. επιστρέφει. Άκουσέ τη στο νέο trailer του System Shock Remake

Θεωρείται μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία των video games. Ο λόγος για τη S.H.O.D.A.N (Sentient Hyper-Optimised Data Access Network), την τρομερή A.I. του System Shock, που ενσαρκώνει όλους τους φόβους της ανθρωπότητας γύρω από την ανάπτυξη ευφυών υπολογιστών. Και γιατί τη θυμηθήκαμε ξαφνικά, δεδομένου

ότι έχουν περάσει 28 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το System Shock; Γιατί στα πλαίσια του PC Gaming Show η Nightdive Studios έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το remake του τίτλου, που ετοιμάζει.

Όπως μπορείς να δεις και από το trailer πρόκειται για ένα πλήρες remake, με σύγχρονα γραφικά, χάρη στη χρήση της Unreal Engine. Μάλιστα η ομάδα ανάπτυξης έχει βελτιώσει/εκσυγχρονίσει τον χειρισμό, έχει προσθέσει animations για τη χρήση των όπλων, έχει αναθεωρήσει τους μηχανισμούς hacking, έχει προσθέσει νέες περιοχές προς εξερεύνηση και φυσικά έχει ανανεώσει όλα τα voice overs, όπως της S.H.O.D.A.N., που κάνει αισθητή την παρουσία της στο trailer.

Να θυμίσουμε πως το System Shock ήταν ένα από τα πιο πρωτοποριακά παιχνίδια της εποχής και μάλιστα ήταν ο πρώτος τίτλος με πραγματικά 3D γραφικά. H δε Nightdive Studios αναπτύσσει το remake για περισσότερα από 5 χρόνια – το project είχε ξεκινήσει αρχικά με χρηματοδότηση μέσω kickstarter -, αλλά πλέον οδεύουμε προς την ολοκλήρωση. Αν και ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, το System Shock remake θα κυκλοφορήσει για υπολογιστές, ενώ υπάρχει ήδη για pre-purchase στο Steam.

Όσο για την ιστορία, τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα το 2072 στο διαστημικό σταθμό Citadel Station που ανήκει στην TriOptimum Corporation. Εσύ αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός ανώνυμου hacker που ξυπνά μετά από εξάμηνο κώμα, για να βρεις το Citadel Station σε κακή κατάσταση. Τα ρομπότ έχουν καταλάβει τον σταθμό, το προσωπικό έχει θανατωθεί, μεταλλαχθεί ή μετατραπεί σε Cyborg, ενώ η S.H.O.D.A.N. σχεδιάζει να κατακτήσει την ανθρωπότητα, εκτός και αν καταφέρεις να τη σταματήσεις.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Η S.H.O.D.A.Ν. επιστρέφει. Άκουσέ τη στο νέο trailer του System Shock Remake appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα