Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις των γιατρών για την ουσία της κεταμίνης – Τα ηχογραφημένα μηνύματα και οι απειλές προς τον Μάνο

18:32 4/4/2022 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι ραγδαίες με όλο και περισσότερα νέα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχεία βρίσκεται η νέα ανακάλυψη που έκανε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Live News στο MEGA

και οι απαντήσεις των γιατρών για την ουσία της κεταμίνης.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στον Νίκο Ευαγγελάτο, η ίδια έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη, ενώ εκείνος έχει ηχογραφημένα μηνύματα στα οποία τον απειλεί. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Επιπλέον, στην εκπομπή Live News αναφέρθηκε ότι η προσωρινή άρση απορρήτου, που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, έφερε στο φως της δημοσιότητας ότι η 33χρονη έψαχνε στο Διαδίκτυο «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν», ανάμεσά τους και η κεταμίνη.

O Μάνος Δασκαλάκης μιλά για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της συζύγου του και δίνει απαντήσεις για τον θάνατο των παιδιών, την κεταμίνη και την σπιτονοικοκυρά

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι χορηγήθηκε κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα. Αναλυτικά η δήλωση:

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος», είπε ο διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίζεται αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, υποστηρίζει ιατρική αμέλεια από την πλευρά του νοσοκομείου και τον τρόπο που χειρίστηκαν τη θεραπεία της Τζωρτζίνας και πως το ίδιο το νοσοκομείο χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα κεταμίνη.

Όσα αναφέρει το απολογητικό υπόμνημα Ρούλας Πισπιρίγκου- Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για την Ίριδα και την Μαλένα

Τι υποστηρίζουν οι γιατροί για την κεταμίνη

Σε κατάθεση την οποία έδωσε ειδικευόμενος γιατρός στην Α΄ Παιδιατρική Κλινική και σε ερώτηση αν χορήγησε ή παρήγγειλε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα από τις 26-1-2002 έως τις 29-1-2002 ο γιατρός απάντησε:

«Όχι, ποτέ. Είναι ένα φάρμακο που δεν το χρησιμοποιούμε εμείς οι νευρολόγοι, είναι δηλαδή εκτός πρωτοκόλλου».

Η παιδίατρος Κ.Γ. ερωτώμενη για το αν χορήγησε ή παρήγγειλε να χορηγηθεί στο κοριτσάκι κεταμίνη το Σάββατο 29-1-2022 ή οποιαδήποτε άλλη μέρα αποκρίθηκε: «Όχι, ποτέ. Είμαι απόλυτη. Είναι ένα φάρμακα που εμείς οι παιδίατροι δεν το χρησιμοποιούμε και δεν υπάρχει καν στην κλινική».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος από την πλευρά του ανέφερε:

«Στο Νοσοκομείο ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ( όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα. Η Τζωρτζίνα πέθανε σε κλινική του ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που δεν υπήρχε κεταμίνη» συμπλήρωσε ο κ. Γιαννάκος.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι απαντήσεις των γιατρών για την ουσία της κεταμίνης – Τα ηχογραφημένα μηνύματα και οι απειλές προς τον Μάνο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Μάνο,roula pispirigkou, mano