Πρώτο τρέιλερ για το live-action remake του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

12:06 25/8/2019 - Πηγή: iPop

Η Disney έχει βαλθεί να επανακυκλοφορήσει σε live-action εκδοχή όλες τις παλιές και αγαπημένες μας ταινίες και η αλήθεια είναι ότι εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου! Μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «Η Λαίδη και ο Αλήτης».

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του «Η Λαίδη και ο Αλήτης» κι εμείς έχουμε ήδη αγαπήσει τους τετράποδους πρωταγωνιστές του live-action remake ενός απ’ τα πιο αγαπημένα φιλμ της Disney.

Στο

καστ της ταινίας συναντάμε μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας, όπως είναι η Tessa Thompson στον ρόλο της Λαίδης, ο Justin Theroux στον ρόλο του Αλήτη, η Janelle Monáe, ο Sam Elliot, ο Benedict Wong, η Kiersey Clemons και η Yvette Nicole Brown.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και δύο ανερχόμενα αστέρια, μεταξύ των οποίων και του Monte που θα υποδυθεί τον Αλήτη και υιοθετήθηκε από καταφύγιο αδέσποτων.

Το τρέιλερ του «Η Λαίδη και ο Αλήτης»

Η Disney κυκλοφόρησε το τρέιλερ την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του D23 Expo, ενώ ανακοίνωσε επίσης ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στη νέα της συνδρομητική υπηρεσία Disney+, στις 12 Νοεμβρίου.

Η ταινία για όσους δεν τη θυμούνται, εξιστορεί την ιστορία αγάπης ενός καλομαθημένου κόκερ σπάνιελ της Λαίδης κι ενός αδέσποτου και καλόκαρδου σκυλάκου του Αλήτη, που κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της! Φυσικά, η σκηνή που από λάθος φιλιούνται τρώγοντας σπαγγέτι είναι ίσως η αγαπημένη όλων, μικρών και μεγάλων.

Διάβασε ακόμη:

Πρώτη ματιά στην Emma Stone σε ρόλο Cruella de Vil!

Photo: etonline.com

Το άρθρο Πρώτο τρέιλερ για το live-action remake του «Η Λαίδη και ο Αλήτης» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα