Playlists στο Spotify και το Apple Music με βάση τον καιρό!

18:22 24/8/2019 - Πηγή: iPop

Playlists στο Spotify και το Apple Music με βάση τον καιρό, γιατί άλλη μουσική θέλεις να ακούς όταν οδηγάς κι έξω βρέχει, κι άλλη μουσική θέλεις να ακούς όταν έξω κάνει ζέστη και κατευθύνεσαι προς την παραλία.

Έχεις παρατηρήσει πόσο οι καιρικές συνθήκες αλλάζουν τις προτιμήσεις μας στη μουσική, αλλά και το πόσο συνδέουμε συγκεκριμένα τραγούδια με συγκεκριμένες στιγμές; Για παράδειγμα, μπορεί κάθε φορά που βρέχει να επιλέγεις να ακούς ένα συγκεκριμένο

τραγούδι ή να θυμάσαι ένα κομμάτι που έπαιζε στην καφετέρια που καθόσουν μια ηλιόλουστη μέρα. Είναι σαν δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι τα soundtracks για κάθε στιγμή της ζωής μας.

Τώρα, τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα και μια νέα εφαρμογή μας επιτρέπει να ακούμε playlists στο Spotify και το Apple Music με βάση τον καιρό! Πρόκειται για το app Forecast το οποίο φτιάχνει playlists με τραγούδια με βάση τον τοπικό καιρό και είναι το δημιούργημα του Tycho, γνωστός για την electronica μουσική.

Happy to announce the release of Forecast, a web app developed by @leemartin & designed by myself. The app connects you to the themes, visuals, and sounds of Weather by generating original playlists coordinated with local weather conditions ☀️

Keywords
Τυχαία Θέματα