Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς;

10:25 3/1/2020 - Πηγή: iPop

Το Καφέ της Χαράς έχει γίνει θέμα συζήτησης και όλοι περιμένουν το καινούργιο επεισόδιο. Πόσα, όμως, θα είναι συνολικά τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς; Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στο περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο αποκάλυψε!

Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς; Για πόσο θα το βλέπουμε στους δέκτες μας; Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν; Ναι, μόλις ξεκίνησε και… γεννήθηκαν αυτές οι απορίες.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο σεναριογράφος και ηθοποιός η αρχική συμφωνία προβλέπει

την προβολή της σειράς μέχρι και τα μέσα Ιουνίου. Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε πως «πρόσφατα συμφωνήσαμε ότι αν έχει την επιθυμητή απήχηση-και επειδή μου αρέσει όλο αυτό που συμβαίνει-να πάμε και την επόμενη σεζόν».

Όπως είπε αυτό θα γίνει για κάποια επεισόδια καθώς δεν είναι και εύκολο να γράφεις και να έχεις την επιμέλεια των πάντων!

Για κάποια επεισόδια βέβαια, γιατί το γράφουμε μόνοι μας, είναι δύσκολο προϊόν και έχουμε την επιμέλεια των πάντων. Ευτυχώς, ο σκηνοθέτης, Τάκης Μιχαήλ είναι ένας άνθρωπος ζωής για εμάς, όπως και ο διευθυντής φωτογραφίας

Όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του Καφέ της Χαράς στο iPop.gr!

Μετά την επιτυχημένη επιστροφή της σειράς και τη μεγάλη αποδοχή απ’ τον κόσμο ο Χάρης Ρώμας δήλωσε πως ήταν προετοιμασμένη η ομάδα για ένα καλό αποτέλεσμα καθώς είχαν προσπαθήσει πολύ.

 Υπήρχε μια αίσθηση πως κάτι καλό θα συμβεί. Ήλπιζα πως θα υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση, αλλά επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση. Συνειδητοποίησα πως ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου. Έχει πολύ μεγάλη σημασία πως επανερχόμαστε με το Καφέ της Χαράς και είχε αυτή την ανταπόκριση από τον κόσμο. Το κυριότερο είναι πως αισθάνομαι από τον κόσμο που συνάντησα στο θέατρο είναι πως η σειρά τους άρεσε και δεν τους απογοήτευσε. Στην πορεία η σειρά είναι ακόμη πιο δυνατή. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο, το έχουμε γράψει με την Άννα Χατζησοφιά με πολύ προσοχή

Να σημειωθεί πως τα νέα επεισόδια του 4ου κύκλου θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21:45 στον ANT1.

Διαβάστε αναλυτικά:

Κάθε πότε θα προβάλλεται το Καφέ της Χαράς;

Το άρθρο Πόσα θα είναι τα επεισόδια του Καφέ της Χαράς; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα