Τα ζώδια της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου 2020

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας*

Ο Άρης, σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο και να βάλετε νέους στόχους και κανόνες, στην ζωή σας. Μπορείτε να βελτιώσετε θέματα σχέσεων και πλέον, να κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία.

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα, να περάσετε όμορφες στιγμές με όσους αγαπάτε και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, που το έχουν ανάγκη. Αν τελευταία, με κάποια άτομα υπήρξαν εντάσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή, να έρθετε κοντά και να κάνετε νέα

πράγματα μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αξιοποιήστε σήμερα σωστά, την έμπνευση που έχετε. Βάλτε νέους στόχους και εστιάστε σε νέες ιδέες. Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι μία καλή μέρα για να σκεφτείτε καλύτερα και να δείτε τα ουσιαστικά θέματα, που υπάρχουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο καλός χειρισμός του λόγου, μπορεί να βελτιώσει πολλά πράγματα. Εκφράστε όσα νιώθετε και ελάτε πιο κοντά, με άτομα τα οποία έχετε απομακρυνθεί. Μιλήστε ειλικρινά και οδηγήστε τις σχέσεις σας, εκεί που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βελτιώστε την ψυχολογία σας και εξισορροπήστε τις σχέσεις σας. Κάποιες παρεξηγήσεις, θα μπορούσαν να γίνουν, αν σήμερα αγχωθείτε ή σκεφτείτε υπερβολικά κάποια θέματα, τα οποία σας αγχώνουν. Φροντίστε να χαλαρώσετε αρκετά, επικεντρωθείτε στην υγεία σας και φροντίστε περισσότερο, την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

Αν νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποια έξοδο ή δραστηριότητα μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα, το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε, είναι κάποια διαταραχή, στην επικοινωνία σας σήμερα. Αποφύγετε να συζητήσετε θέματα, τα οποία αφορούν τα οικονομικά σας, που μπορεί να δημιουργήσουν, ένα αρνητικό κλίμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα. Αρχίστε από τον χώρο που ζείτε, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Μην απομονωθείτε, καλύτερα να κάνετε πράγματα μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και όσα θέλετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Προγραμματίστε σήμερα καλά πράγματα που θέλετε να προχωρήστε και εκφραστείτε σωστά, μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις. Η διάθεσή σας, θα βοηθήσει να βελτιωθούν πολλές καταστάσεις και να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ακόμα και αν το κλίμα τελευταία στις σχέσεις σας, δεν είναι το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε πιο επικοινωνιακοί και συζητήστε με κοντινά σας πρόσωπα, όσα σας απασχολούν. Να είστε πιο διαλλακτικοί σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις ή οικονομικά, για να αποφύγετε εντάσεις, που μπορεί να χαλάσουν την ημέρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, αποφύγετε τα έξοδα που μπορεί να θέλετε να κάνετε, όμως που αργότερα μπορούν να σας αγχώσουν περισσότερο. Στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να είστε όσο πιο ισορροπημένοι γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να ισορροπήσετε κάθε θέμα, μέσω μιας ουσιαστικής συζήτησης. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε σήμερα περισσότερο. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση. Ο εκνευρισμός που μπορεί να νιώθετε, θα επηρεάσει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε σήμερα δραστηριότητες, που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο αναζωογονημένοι. Φροντίστε να μιλήσετε ήρεμα, χωρίς να βιάζεστε, ώστε να κατανοήσετε περισσότερο τους άλλους και τις επιθυμίες τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Συμβουλευτείτε πρόσωπα, που μπορεί να σας καθοδηγήσουν σωστά και έχουν την απαραίτητη εμπειρία, για να σας κατατοπίσουν πάνω στο θέμα που σας απασχολεί. Αποφύγετε να εμπιστευτείτε άτομα, τα οποία μπορεί να σας μπερδέψουν περισσότερο. Εμπιστευτείτε όσους σας έχουν σταθεί, στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα