Πόσα θα είναι τα επεισόδια στο MasterChef;

13:37 17/1/2020 - Πηγή: iPop

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τέταρτο κύκλου του MasterChef έχει ξεκινήσει. Πόσα θα είναι τα επεισόδια στο MasterChef κάθε εβδομάδα;

Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε η επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα του MasterChef στη Φωλιά των Κουκου. Πόσα θα είναι τα επεισόδια στο MasterChef και τι θα δούμε στην αρχή;

Όπως ανακοινώθηκε στην εκπομπή του Star, το ριάλιτι

μαγειρικής θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00 και φυσικά, θα είμαστε όλοι συντονισμένοι!

Αρχικά, την πρώτη εβδομάδα προβολής θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν, ενώ τα επεισόδια στο MasterChef θα είναι τρία. Στη συνέχεια, όταν οι παίκτες θα περάσουν στην επόμενη φάση και θα μπουν στο σπίτι, το ριάλιτι θα γίνει καθημερινό!

Να σημειωθεί πως όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Ιωαννίδης θα είναι ένας κύκλος ανανεωμένος, όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια ενώ οι δοκιμασίες έχουν γίνει πιο δύσκολες. Και κάπως έτσι, αναμένουμε πιο δυνατούς παίκτες έτοιμους για όλα, πιο αυστηρούς κριτές, προσοχή στη λεπτομέρεια και πιο περίπλοκες δοκιμασίες.

Φυσικά, για ακόμη μια χρονιά οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, η παρέα που όλοι αγαπήσαμε, θα καθίσει στη θέση της κι εμείς απλά ανυπομονούμε.

Και η επιτυχία είναι δεδομένη… γιατί το γλυκό έχει δέσει. Το χιούμορ και η χημεία μεταξύ τους δεν κρύβονται κι εμείς απολαμβάνουμε να τους βλέπουμε στις οθόνες μας και περιμένουμε την επόμενη ατάκα τους.

Αυτή είναι η αμοιβή των κριτών του MasterChef!

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 4ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Δες το trailer του 4ου κύκλου του MasterChef:

Να σημειώσουμε βέβαια πως τα ευτράπελα και οι αστείες στιγμές στα γυρίσματα του trailer, μέχρι να βγει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα… ήταν πολλά. Τα γυρίσματα έγιναν σε δύο φάσεις και… αξίζει να διαβάσεις όλο το παρασκήνιο και όσα πέρασαν κριτές και παραγωγή για να βγει αυτό το αποτέλεσμα:

Τα ευτράπελα και οι αστείες στιγμές των γυρισμάτων του trailer του MasterChef 4!

Το άρθρο Πόσα θα είναι τα επεισόδια στο MasterChef; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα