Μους μάνγκο στο ποτήρι σου! Όλα τα μυστικά για να φτιάξεις το πιο δροσιστικό γλυκό

17:04 12/4/2022 - Πηγή: iPop

Αν λατρεύεις το μάνγκο, αυτή η συνταγή για μους μάνγκο έχει δημιουργηθεί για σένα! Είναι εύκολη, γρήγορη και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες! Επίσης, μπορείς να την φτιάξεις οποιαδήποτε εποχή θέλεις, καθώς μπορείς να αντικαταστήσεις το φρούτο μάνγκο, από πουρέ ή κονσέρβα αν το επιθυμείς.

Πώς θα αποξηράνεις μάνγκο

Μους μάνγκο: Τα υλικά που θα χρειαστείς 2 μάνγκο 200 ml κρέμα γάλακτος1/2 φλιτζάνι γάλα 2 κουταλιές της σούπας ζελατίνη σε σκόνη1/4 φλιτζάνι
ζεστό νερό 1 κουτ βανίλια – 1 φύλλο φράουλας και μέντας για γαρνίρισμα

Αυτό το σορμπέ μάνγκο θα σου δώσει την δροσιά που χρειάζεσαι μέσα στον καύσωνα

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Χτύπα σε ένα μπλέντερ τα μάνγκο. Χτύπα την κρέμα γάλακτος για 10 έως 12 λεπτά μέχρι να αποκτήσει την κατάλληλη υφή. Μόλις η κρέμα αρχίσει να φτάνει στην επιθυμητή υφή, πρόσθεσε το γάλα.Μοίρασε το μείγμα σε 2 ξεχωριστά μπολ.Πρόσθεσε τον πουρέ μάνγκο σε ένα μπολ και λίγη βανίλια στο άλλο μπολ.Λιώσε τη ζελατίνη σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Άφησε το μείγμα να σιγοβράσει. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι η ζελατίνη θα διαλυθεί πλήρως. Γέμισε ένα ποτήρι μέχρι τη μέση με το μείγμα βανίλιας, άφησέ το να σταθεροποιηθεί και στη συνέχεια ρίξε από πάνω το μείγμα μάνγκο.Πάγωσε για άλλη μισή ώρα και στη συνέχεια διακόσμησε το κάθε ποτήρι με φύλλα μέντας και φράουλας.

Εύκολη και δροσιστική μους σοκολάτας!

Μους μάνγκο: Δες εδώ το σχετικό βίντεο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μους μάνγκο στο ποτήρι σου! Όλα τα μυστικά για να φτιάξεις το πιο δροσιστικό γλυκό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μους, Όλα,mous, ola