Πώς θα καταλάβεις ότι τα views και οι followers που βλέπεις δεν είναι αληθινά;

15:11 8/9/2020 - Πηγή: iPop

Πολλά έχουν ακουστεί για τα πληρωμένα views και likes στο Youtube και τα social media από καλλιτέχνες, καθώς και για την αγορά followers στο Instagram

Μάλιστα, η Κόνυ Μεταξά στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στο συγκεκριμένο

ζήτημα, παραδεχόμενη πως και η ίδια έχει αγοράσει στο παρελθόν views στο Youtube, ενώ τόνισε πως πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που το κάνουν αυτό.

Τι είναι τα πληρωμένα views;

Είναι γεγονός πως πολλοί καλλιτέχνες επιλέγουν τα αγοράσουν views στο Youtube, ώστε να φαίνεται ότι ένα τραγούδι τους έχει μεγάλη επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ουσιαστικά πρόκειται για fake views, ψεύτικα, τα οποία δεν αντιστοιχούν στις πραγματικές προβολές ενός τραγουδιού στο Youtube. Με αυτόν τον τρόπο προωθείται λίγο παραπάνω ένα τραγούδι και βίντεο.

Πώς μπορείς να αγοράσεις views;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνεις. Ο πρώτος τρόπος είναι και ο πιο οικονομικός. Ουσιαστικά αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε κάποιο site που σου υπόσχεται να πολλά views με λίγα χρήματα. Τα πακέτα είναι πολλά που μπορείς να βρεις και το εύρος τιμών μεγάλο. Ωστόσο, αυτός ο τρόπος δεν είναι και τόσο αξιόπιστος όσο ο δεύτερος. Ποιος είναι ο τελευταίος; Να απευθυνθείς σε μια εταιρεία προώθησης, η οποία και θα προωθήσει το υλικό σου και φυσικά αυτός ο τρόπος είναι και ο πιο ακριβός και αυτός που επιλέγουν οι περισσότεροι καλλιτέχνες. Με αυτόν τον τρόπο το βίντεο ή τραγούδι σου θα εμφανίζεται πιο ψηλά στη Google ή θα εμφανίζεται ως διαφήμιση.

Φυσικά και δεν σημαίνει ότι την τακτική αυτή την ακολουθούν όλοι οι καλλιτέχνες, όμως αυτοί που το κάνουν δεν είναι λίγοι.

Φυσικά και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο Instagram. Μπορείς, δηλαδή, να πληρώσεις για να αγοράσεις followers στο Instagram. Όπως είπε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο Πρωινό, είναι εύκολο να το καταλάβεις αν κάποιος έχει λίγους followers και ξαφνικά αυτοί αυξηθούν κατά πολύ μέσα σε μία ώρα. Όπως και όταν κάποιος έχει εκατομμύρια followers αλλά παίρνει ελάχιστα likes στις αναρτήσεις του.

Γενικά, αυτή είναι η τακτική που χρησιμοποιούν πολλοί όχι μόνο στο Youtube και το Instagram, που αναφέραμε, αλλά εν γένει στο διαδίκτυο, ακόμα και στο Facebook, ώστε να αποκτήσουν χιλιάδες likes, views και followers.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Οι διάσημοι με τους περισσότερους fake followers στο Instagram!

Το άρθρο Πώς θα καταλάβεις ότι τα views και οι followers που βλέπεις δεν είναι αληθινά; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα