Πρώτες οντισιόν GNTM Boys & Girls! Ποιοι πέρασαν και ποιος πήρε την wild card;

09:49 8/9/2020 - Πηγή: iPop

Νέοι κανόνες, μια wild card, ανανεωμένη κριτική επιτροπή, νέος coach και το πιο σημαντικό απ’ όλα: Για πρώτη φορά άνδρες και γυναίκες διεκδικούν τον τίτλο! Όλα όσα είδαμε στις πρώτες οντισιόν GNTM Boys & Girls!

Το Greece’s Next Top Model επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας και είδαμε ότι το επίπεδο είναι υψηλό. Άνδρες και γυναίκες με αυτοπεποίθηση πέρασαν

μπροστά απ’ την κριτική επιτροπή και διεκδίκησαν μια θέση στο bootcamp. Κάποιοι τα κατάφεραν, κάποιοι άλλοι όχι.

Αρχικά, μόλις ξεκίνησε το επεισόδιο, οι κριτές ανακοίνωσαν στους υποψήφιους ότι υπάρχουν νέοι κανονισμοί στο GNTM φέτος. Συγκεκριμένα, μια απ’ τις αλλαγές είναι το “id catwalk”, αλλά και η wild που θα έχει στην κατοχή του ο κάθε κριτής και θα μπορεί να την δώσει μόνο μια φορά για να σώσει κάποιον υποψήφιο που δεν θα περνούσε υπό άλλες συνθήκες. Παράλληλα, θα υπάρχει και ένα golden pass, το οποίο θα κερδίσει μόνο ένας παίκτης.

Μετά από λίγο έγινε η παρουσίαση του Γιώργου Καράβα ως νέου coach, αλλά και της Ζενεβιέβ Μαζαρί, ως μέλος της κριτικής επιτροπής.

Οι πρώτες οντισιόν GNTM Boys & Girls

Ο 19χρονος Ανδρέας από την Αμαλιάδα εντυπωσίασε τις γυναίκες της παρέας, με την Ζενεβιέβ μάλιστα να λέει πως θέλει να τον… υιοθετήσει. Πόζαρε εντυπωσιακά, έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και πήρε επάξια μια θέση στο bootcamp.

Η 19χρονη Μαρινέλα Ζίλα εντυπωσίασε τον Γιώργο Καράβα με την ομορφιά της, ενώ οι κριτές της είπαν πως μοιάζει με την Κάτια Ζυγούλη. Φυσικά και κέρδισε μια θέση στην επόμενη φάση!

Ο Πασχάλης Ηλιάδης απ’ τα Φάρσαλα γλύκανε τους κριτές με τον χαλβά που τους έφερε και μπορεί ο συγκεκριμένος χαλβάς να ενθουσίασε μόνο την Βίκυ, αλλά ο αγρότης ενθουσίασε όλη την κριτική επιτροπή!

Η Βερονίκη δίχασε πολύ κι αυτό γιατί όλοι ενθουσιάστηκαν με το σώμα της αλλά κανένας με το πρόσωπό της. Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός της είπαν όχι, καθώς παραδέχθηκαν πως δεν θα μπορούσαν να δουλέψουν με το πρόσωπό της.

Ο Δημήτρης απέσπασε άνετα 4 “ναι”, με την κριτική επιτροπή να είναι σίγουρη ότι ο πανύψηλος εύζωνας έχει όλα τα προσόντα!

Η Νικολέττα Αλαφούζου είναι η παίκτρια που κατάφερε να πάρει μια wild card και μάλιστα της την έδωσε η Ζενεβιέβ, που αρχικά είχε πει όχι!

Ο Δαμιανός ήταν απ’ τους υποψήφιους που δεν τα κατάφεραν, αφού η ομορφιά του και το γυμνασμένο του σώμα δεν είναι αρκετά για να γίνει μοντέλο.

H Xρύσα πέρασε με 4 “ναι” και πολλή άνεση, με τους κριτές να της εξηγούν απλά πως εάν μπει στο σπίτι, θα χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της.

Ο Κωνστατίνος απ’ τη Θεσσαλονίκη έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση. Συστήθηκε ως plus size αντρικό μοντέλο και παρά τις ενστάσεις του Σκουλού για το εάν υπάρχει αγορά για εκείνον, περπάτησε πάνω στα τακούνια του και με την διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή του τους έπεισε όλους ότι αξίζει 4 “ναι”!

Δες το trailer της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε και αυτό:

Μέρες… πρεμιέρας! Οι ανανεωμένες εκπομπές και η επιστροφή της Μελέτη

Το άρθρο Πρώτες οντισιόν GNTM Boys & Girls! Ποιοι πέρασαν και ποιος πήρε την wild card; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα