Τα ζώδια της Δευτέρας 7ης Οκτωβρίου 2019

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Ταύροι, σήμερα, η τύχη είναι με το μέρος σας και τα σχέδιά σας μπορούν να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Καρκίνοι, παρεξηγήσεις που υπήρχαν στο παρελθόν μπορούν να επιλυθούν και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Παρθένοι, τα οικονομικά σας δεν θα έχουν την πορεία που εσείς θέλετε και αυτό, θα σας αγχώσει περισσότερο. Εστιάστε στην οργάνωση τους και βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ

Η σοβαρότητα που θα δείξετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα δημιουργήσει ένα ισορροπημένο κλίμα. Επίσης, δεν θα αφήσετε να υπάρξουν επιπλοκές

στις νέες σας συνεργασίες και θα μπορέσετε να ανακτήσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Οι προσπάθειες που κάνετε απέναντι στα κοντινά σας πρόσωπα, θα έχουν την ανάλογη εκτίμηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα. Οι σκέψεις σας θα επικεντρωθούν, κυρίως στα επαγγελματικά σας και θα ανατρέξετε στο παρελθόν, ώστε να συγκρίνετε τις προτάσεις που έχετε δεχθεί μέχρι σήμερα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε, θα είναι σημαντικές για την πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, ίσως υπάρξουν υποθέσεις που αφορούν οικονομικές συναλλαγές ή εκκρεμότητες,  τα οποία θα αναστατώσουν την διάθεσή σας. Από τις απαντήσεις που θα λάβετε, θα μπορέσετε να κάνετε τα ανάλογα ξεκινήματα. Μην επηρεάζεστε από αρνητικές σκέψεις, γιατί έτσι ακολουθείτε έναν δρόμο που σας οδηγεί στην ανασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και αυτό, θα βοηθήσει αρκετά τις σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας σε όσα θέλετε να κάνετε και προσπαθήστε να σκεφτείτε προσεκτικά νέα σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες μπορεί να σας πιέσουν λιγάκι σήμερα. Η αντίδραση σας σε κάποια θέματα, μπορεί να είναι οξύθυμη και αυτό θα σας αποκόψει από το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να βάλετε σε μία σειρά τα πράγματα και να οργανωθείτε περισσότερο. Τοποθετήστε τα θέματα που πρέπει να επιλύσετε, ανάλογα με την σοβαρότητά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Το άγχος είναι ένας παράγοντας που εμποδίζει τα σχέδιά σας και σας κρατάει σε μία στασιμότητα. Θα χρειαστεί να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, ώστε να βελτιωθεί η υγεία σας. Συναντήσεις με άτομα που μπορούν να σας κατανοήσουν, θα σας χαλαρώσουν και θα αποβάλλουν το άγχος που  νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες στον εργασιακό σας τομέα, γιατί κάτι τέτοιο θα σας δημιουργήσει προβλήματα αργότερα. Μείνετε αποστασιοποιημένοι από σημαντικές συζητήσεις. Βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε ή φίλους που έχετε μία κοινή ιδεολογία. Αυτό θα βοηθήσει να ηρεμήσετε και να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η υπερευαισθησία σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε θέματα που απαιτείται να πράξετε με λογική. Από την άλλη όμως, η ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε και να αναβιώσετε ευτυχισμένες στιγμές, είναι μεγάλη. Η γιόγκα ή ο διαλογισμός, θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στο κέντρο σας και να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες ανατροπές σήμερα και απρόοπτα, σε θέματα που ήδη έχετε ξεκινήσει. Η μέρα, θα κυλήσει ομαλά και αυτό, θα βοηθήσει να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορείτε ακόμα να συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε και να σας πουν την γνώμη τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, δεν βρίσκεστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό, μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα μέσα στην εργασία σας. Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, θα πρέπει να απομακρυνθείτε από θέματα που μπορεί να εντείνουν τον εκνευρισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, θα πάρει ένα ενδιαφέρον στίγμα, αφού θα ασχοληθείτε με νέα πράγματα σήμερα. Η θέση σας απέναντι σε αυτά τα θέματα, θα πρέπει να είναι προσεχτική, ώστε να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα. Ο έλεγχος των σκέψεών σας, θα σας απομακρύνει από παρορμητικές σκέψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, σας ωθεί να κάνετε νέα ανοίγματα και να βρεθείτε σε χώρους που θα δημιουργηθούν νέες επαφές. Η διάθεση να κάνετε μία αλλαγή στην ζωή σας, έχει να κάνει με την αίσθηση ότι έχετε ολοκληρώσει έναν κύκλο ζωής. Οι σκέψεις αυτές για να υλοποιηθούν, ξέρετε ότι χρειάζονται σθένος και τολμηρές αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα