Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα

10:40 26/10/2019 - Πηγή: iPop

Φθινόπωρο σημαίνει πρωτοβρόχια, που στη γλώσσα της μόδας μεταφράζεται ως πλεκτά, ζακετούλες, ομπρελίτσες και γαλότσες. Τι γίνεται, όμως, όταν ο αέρας έξω “λυσσομανάει” και εσύ δε ξέρεις τι να πρωτομαζέψεις; Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα;

Και καλά όλα αυτά όταν έχεις να πας μέχρι το Super Market. Τι κάνεις, όμως, όταν πρέπει να δώσεις το παρόν σε μία εκδήλωση, σε ένα κόκκινο χαλί βρε αδερφέ; Τότε

το «φύσα αεράκι, φύσα με» μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό!

Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα;Εφάρμοσε μία αρκετά γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής κρέμας μαλλιών ή ορό πριν φορμάρεις τα μαλλιά σου, για να μειώσεις το φριζάρισμα και να κρατήσεις το χτένισμα σου στη θέση του.Βάλε στα μαλλιά σου κλιπάκια.
Είναι ο σωτήρας σου για να μην ανεμίζουν ελεύθερα στον αέρα και τρέχεις να τα μαζέψεις!Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου, η αρχοντιά σου και η αλογοουρά σου!
Ακόμη κι αν δε θες να τα κρατήσεις πάνω για το event, δέσ’ τα για να ξεφύγεις από τη μανία του ανέμου κατά τη διαδρομή (ειδικά αν μετακίνησέ με τα Μ.Μ.Μ) και αφού φτάσεις, λύσ’ τα και ανακάτεψε τα με τα δάχτυλα σου. Θα πετύχεις το απόλυτο wavy look.Μπορείς ακόμη να κάνεις ένα πολύ εντυπωσιακό και σικ κότσο με το αγαπημένο μας, μπομπάρι. Τύλιξε το χτένισμα σου με ένα μεταξωτό ή βαμβακερό μαντήλι.
Αυτό θα μειώσει τον αέρα. Επέλεξε ένα μαντήλι/κασκόλ αρκετά μεγάλο για να καλύψει όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Αν δε σε ενθουσιάζει η ιδέα αυτή και φυσικά ταιριάζει με το υπόλοιπο look που σκοπεύεις να υιοθετήσεις, βάλε ένα καπέλο.

collagevintage/InstagramΠώς να περιποιηθείς τα μαλλιά σου αυτή την εποχή;

Μήπως τα μαλλιά σου είναι γεμάτα ψαλίδα; Δοκίμασε να ρίξεις μερικές σταγόνες ελαιόλαδου, οι οποίες θα κάνουν το θαύμα τους! Μπορείς να βάλεις σ’ ένα μπουκαλάκι λίγο ελαιόλαδο και να το έχεις δίπλα στη ντουζιέρα σου, ενώ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να προσθέσεις λίγο ελαιόλαδο στο σαμπουάν ή στο μαλακτικό σου. Μετά από μερικές χρήσεις θα δεις τη διαφορά στις άκρες σου.

Μάσκα μαλλιών: Με 1 παπάγια και 1/2 κούπα γιαούρτι θα φτιάξεις την τέλεια μάσκα που θα ηρεμήσει την τρίχα σου, θα μειώσει ή θα προλάβει την ψαλίδα και θα χαρίσει τέλεια υφή και λάμψη στα μαλλιά σου!

Δες κι αυτό:

Αυτό που έχουν ανάγκη τα μαλλιά σου βρίσκεται στο μπαλκόνι σου!

Το άρθρο Πώς να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον αέρα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα