Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2019)

09:10 26/10/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2019):Κριός

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι

θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν στη σχέση σας με τον / την σύντροφο σας αλλά και με ένα συνεργάτη σας. Προσπαθήστε μόνο να διαχειριστείτε την παρόρμηση σας, ώστε να μην πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

Ταύρος

Την πιο πρακτική πλευρά του εαυτού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βγάλετε στην επιφάνεια σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να οργανώσετε όσο καλύτερα μπορείτε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας και για τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς να πιεστείτε.

Δίδυμοι

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στην ζωή σας.Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας, και να κανονίσετε να δείτε φίλους, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση του χώρου του σπιτιού σας και γιατί όχι να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εσωτερική του διακόσμηση, ώστε να γίνει πιο ζεστός και λειτουργικός τόσο για εσάς όσο και για τους αγαπημένους σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να καλέσετε φίλους στο σπίτι.

Λέων

Ευχάριστες συναντήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται ότι θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε φίλους ή άτομα από το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία έχετε να δείτε καιρό. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και θα κάνετε μια μικρή απόδραση με τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας ένα κοντινό προορισμό.

Παρθένος

Με ότι έχει αξία για εσάς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας και να εστιάσετε σε ότι και όποιον έχει ουσιαστική αξία για εσάς. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να μην σπαταλάει άσκοπα τους υλικούς και συναισθηματικούς του πόρους σε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν.

Ζυγός

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένα επάνω σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα θα έχετε τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο δυναμική σας πλευρά. Με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι.

Σκορπιός

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι αισθάνεστε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι δεν είστε υπέρ ήρωες που μπορούν να κάνουν τα πάντα, και ότι πρέπει να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Και επειδή είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να μείνετε άπραγοι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Τοξότης

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους τις οποίες και δεν πρέπει να αρνηθείτε. Και αυτό γιατί, στις φιλικές εκδηλώσεις που θα βρεθείτε, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας επιλογές.

Αιγόκερως

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε έτοιμοι να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ξεκινήστε δυναμικά και μη φοβάστε τίποτα, καθώς είστε από τους ανθρώπους που όταν βάλετε ένα στόχο δουλεύετε ακούραστα, με πειθαρχία ενώ τις περισσότερες φορές είστε οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού σας.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Υδροχόους.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ παράλληλα, θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής σας από την πεζή πραγματικότητα και θα μεγεθύνει την ανάγκη σας να συλλέξετε νέες εμπειρίες.  Μια λύση είναι να πάρετε τους αγαπημένους σας και να επισκεφτείτε ένα Μουσείο.

Ιχθείς

Με τις οικονομικές υποθέσεις του /της συντρόφου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις οικονομικές υποθέσεις του / της συντρόφου σας και να τον /την βοηθήσετε να τις τακτοποιήσει. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα πρέπει να επιστρατεύσετε την λογική σας και να μην λειτουργήσετε συναισθηματικά.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (26/10/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα