Τότσικας- Ρέβη πήγαν μαζί στην Ελένη: Η συγκίνηση και η δύσκολη εγκυμοσύνη

19:41 25/10/2019 - Πηγή: iPop

Οι Τότσικας- Ρέβη πήγαν μαζί στην Ελένη σε μια συνέντευξη γεμάτη έντονα συναισθήματα και συγκίνηση. Η παρουσιάστρια υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής το ζευγάρι, μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο!

Αρχικά, η Ρούλα Ρέβη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της βλέποντας το βίντεο- αφιέρωμα που είχε ετοιμάζει η Κάλλια Καστάνη για τη ζωή και τον έρωτά τους.

Οι Τότσικας- Ρέβη αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους, η οποία κατέληξε σ’ έναν γάμο στο Λος Άντζελες παρουσία μόνο του κουμπάρου τους Δημήτρη Γιαννέτου. Παράλληλα, έκαναν και μερικές αποκαλύψεις

σχετικά με τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, η οποία ξεκίνησε… επεισοδιακά!

Η Ρούλα Ρέβη μάλιστα σε μια στιγμή ειλικρίνειας δεν δίστασε να μιλήσει για όλες τις στιγμές ζήλιας προς τον Αποστόλη Τότσικα, ειδικά στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, παραδεχόμενη πως έφτανε στα όρια της υστερίας.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη της Ρούλας Ρέβη στο iPop.gr.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη

Το ζευγάρι αναφέρθηκε επίσης στην περίοδο της εγκυμοσύνης της Ρούλας Ρέβη στα δίδυμα παιδιά τους, ένα πολύ δύσκολο διάστημα για εκείνη, για το οποίο έχει ξαναμιλήσει στο παρελθόν:

Στα πρώτα προβλήματα, έφτασα στο σημείο να πάω στον γιατρό μου και να του πω να διακόψουμε την εγκυμοσύνη μου. Του είχα πει ότι δεν μπορώ να το ζήσω αυτό από την 20η εβδομάδα […] Αισθανόμουν τρόμο, όχι φόβο. Μετά την πρώτη σοβαρή αποκόλληση αισθάνθηκα τρόμο και τρομερή απογοήτευση, που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Ο γιατρός μου ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να προχωρήσω

Όπως είπε, φυσικά, στήριγμά της ήταν πάντα ο Αποστόλης Τότσικας, ο οποίος, όταν τον ρώτησε η Ελένη αν θα τον ενοχλούσε σε περίπτωση που δεν κατάφερναν να αποκτήσουν παιδιά, απάντησε πως από την πρώτη στιγμή ένιωθε σίγουρος για την επιτυχή έκβαση της εγκυμοσύνης, συμπληρώνοντας πως είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα αποκτούσαν τα δικά τους παιδιά.

Δείτε ένα απόσπασμα απ’ τα όσα είπαν Τότσικας- Ρέβη στην Ελένη:

Δες ακόμα:

Το συγκινητικό μήνυμα της Ρούλας Ρέβη για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας (Photo)

Το άρθρο Τότσικας- Ρέβη πήγαν μαζί στην Ελένη: Η συγκίνηση και η δύσκολη εγκυμοσύνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα