Πώς θα μπεις και εσύ στην ομάδα που παίζει για καλό σκοπό

20:16 25/10/2019 - Πηγή: iPop

Για ακόμα μια φορά, το παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει κερδίσει την αγάπη των χρηστών, οι οποίοι κατεβάζουν την εφαρμογή, μπαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα και παίζουν για καλό σκοπό.

Πώς θα μπούμε στην ομάδα που παίζει για καλό σκοπό. Συμμετέχουμε δωρεάν στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και ενισχύουμε την πρωτοβουλία ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων.

Κι εφέτος παίζουμε όλοι για τα  παιδιά!

Κάθε συμμετοχή

στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» είναι ένα βήμα προς την ολοκλήρωση του έργου ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς» στο κινητό ή το tablet μας, συμμετέχουμε σε δοκιμασίες και συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι μετατρέπονται από τον ΟΠΑΠ σε επένδυση για τη συνέχιση της ανακαίνισης στα δύο μεγαλύτερα παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας.

Πώς θα παίξεις το παιχνίδι του ΟΠΑΠ για καλό σκοπό;

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:

Κατεβάζουμε την εφαρμογήΠαίζουμε στις δοκιμασίεςΟ ΟΠΑΠ προσφέρειΔείτε πώς μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι του ΟΠΑΠ και να προσφέρουμε δωρεάν:

Σημειώνεται πως πέρυσι από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.425.677 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση. Με το ποσό αυτό ανακαινίστηκαν πλήρως οι νοσηλευτικές μονάδες του 4ου ορόφου στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» και η νοσηλευτική μονάδα του 2ου ορόφου της Πτέρυγας Α στο νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Δες ακόμα:

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» αναλαμβάνει δράση για τα παιδιά για έκτη συνεχή χρονιά

Το άρθρο Πώς θα μπεις και εσύ στην ομάδα που παίζει για καλό σκοπό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα