Πώς να αποδεχτείς την κολλητή φίλη του συντρόφου σου;

17:35 31/5/2020 - Πηγή: iPop

Είναι εύκολο να αποδεχτείς την κολλητή φίλη του συντρόφου σου και να μην ζηλεύεις όταν σου λέει ότι βγαίνει μαζί της; Αν έχει κι εσένα κολλητή ή κολλητές το ταίρι σου σίγουρα θα ταυτιστείς. 

Φυσικά και έχει διαφορά το να έχετε τους ίδιους φίλους και τις ίδιες φίλες με το να έχει τις δικές του φίλες που δεν τις ξέρεις καλά και να βγαίνει μαζί τους. Στο ερώτημα, λοιπόν, αν είναι εύκολο να αποδεχτείς την κολλητή φίλη του συντρόφου σου η απάντηση είναι όχι, χωρίς βέβαια να ισχύει το ίδιο για όλους.

Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά, όμως σίγουρα όταν δεν ξέρεις καλά κάποιον ή κάποια στη

συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι και εύκολο να τον/ την αποδεχτείς. Ίσως να νιώθεις μια απειλή -έχεις στο μυαλό σου και το Friends with benefits- κι αν δεν την έχεις γνωρίσει κι όλας ποιος ξέρει τι βάζεις με το νου σου.

Το θέμα είναι, όμως, τι μπορείς να κάνεις. Γιατί φυσικά και δε θα τον απομακρύνεις από τις παρέες του, αλλά μια λύση πρέπει να βρεθεί.

Μπες στη θέση της

Αν έχεις κι εσύ κολλητό φίλο, σίγουρα θα καταλαβαίνεις πως η φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας δεν καταλήγει πάντα στο κρεβάτι. Ωστόσο, και να μην έχεις, προσπάθησε να καταλάβεις ότι νιώθει άβολα με το να ξέρει ότι δεν την αποδέχεται η σύντροφος του κολλητού της. Από την πλευρά της θα νιώθει άσχημα, χωρίς να έχει κάνει κάτι.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι σχέσεις σήμερα! 

Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα

Αν δεν την ξέρεις καλά καλά μην βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα την πέσει στον σύντροφό σου και μην την χαρακτηρίζεις απρεπώς. Μπορεί αν την γνωρίσεις καλύτερα κι αρχίσετε να κάνετε παρέα, να τη συμπαθήσεις και να γίνει και δική σου φίλη.

unsplash/Matheus FerreroΈχε του εμπιστοσύνη

Είσαι σε σχέση μ’ έναν άνθρωπο και πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη, έτσι δεν είναι; Δηλαδή αν ζηλεύεις την κολλητή του, τότε τι κάνεις με τις υπόλοιπες γυναίκες που μπορεί να τον περιτριγυρίζουν στη δουλειά και όπου αλλού πηγαίνει. Εμπιστεύσου την κρίση του σχετικά με το με ποιους ανθρώπους κάνει παρέα.

Γνώρισέ την

Είναι τόσο απλό! Από τη στιγμή που είναι σημαντική για τον σύντροφό σου καλό θα είναι να την έχεις γνωρίσει. Να ξέρεις και στην τελική με ποιες κάνει παρέα και να γνωρίζει και σίγουρα εκείνη την ύπαρξή σου.

Μην ξεχνάς πως η καθεμία έχει πολύ διαφορετική θέση στη ζωή του και δεν υπάρχει λόγος ανταγωνισμού.

Παρ’ όλα αυτά, αν βλέπεις ότι εκείνη έχει μια επιθετική και προκλητική συμπεριφορά, τότε καλό είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για να μάθεις αφενός τι άνθρωπος είναι κι αφετέρου για να ξέρει κι εκείνος τι συμβαίνει.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Γιατί μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί τον κολλητό φίλο του συντρόφου της;

Photo: Pixabay

Το άρθρο Πώς να αποδεχτείς την κολλητή φίλη του συντρόφου σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα