Τελικά τα ανδρικά ξυραφάκια είναι καλύτερα από τα γυναικεία;

12:51 31/5/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί να έχεις ακούσει έστω και μια φορά ότι τα ανδρικά ξυραφάκια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και οι γυναίκες. Τι συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση λοιπόν; 

Μπορεί το ξύρισμα -ειδικά των ποδιών- να θεωρείται εύκολη υπόθεση, όμως μερικές φορές το αποτέλεσμα δεν σε ικανοποιεί και τόσο. Έχει γίνει ρουτίνα, κάθε φορά που ξυρίζεσαι ξεπερνάς το ατομικό σου ρεκόρ και καταφέρνεις να ξυρίζεσαι επαρκώς ακόμα κι όταν βιάζεσαι και δεν έχεις πολύ χρόνο. Όμως, τι γίνεται με το αποτέλεσμα;

Για να λέμε την αλήθεια δεν είναι πάντα πετυχημένο έτσι; Κι αυτό όχι γιατί κάνεις κάτι λάθος και αφήνεις

τρίχες αξύριστες, αλλά διότι μπορεί και να μην χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα.

Ναι, είσαι γυναίκα κι είναι λογικό να χρησιμοποιείς τα γυναικεία ξυραφάκια, όμως έχεις δοκιμάσει τα ανδρικά;

Τα ανδρικά ξυραφάκια είναι επίσης αποτελεσματικά και για την γυναικεία αποτρίχωση. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως χρησιμοποίησέ τα και δεν θα χάσεις.

Το ξυράφι ενός άνδρα μπορεί να σου δώσει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα επειδή είναι κατασκευασμένο για χοντρή τρίχα. Απλώς βεβαιώσου πως έχεις πάρει ένα καινούργιο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί απ’ το αγόρι σου.

Σκέψου πως αν το αποτέλεσμα είναι καλό για τον άνδρα, τι θαύματα θα κάνει στα δικά σου πόδια! Άσε που το ξύρισμα γίνεται πολύ πιο κοντά στην τρίχα, κάνοντάς τη να αργεί λίγο περισσότερο να ξαναβγεί.

Γιατί σε πιάνει φαγούρα αφού ξυρίζεις τα πόδια σου; 

Γυναικεία ή ανδρικά ξυραφάκια; Τι να προτιμήσεις; 

Αν συγκρίνεις τα δύο ξυραφάκια μεταξύ τους, θα παρατηρήσεις πως είναι πολύ διαφορετικά. Τα ανδρικά δείχνουν σίγουρα πιο κοφτερά. Αν δεν είσαι εντελώς ικανοποιημένη από το ξύρισμά σου κι αν δεν διαρκεί αρκετά, δεν έχεις παρά να κάνεις μια δοκιμή με τα ανδρικά προϊόντα ξυρίσματος κι η απορία αμέσως θα σου λυθεί.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να βρεις στο εμπόριο αρκετά καλά και εξίσου αποτελεσματικά γυναικεία ξυραφάκια, αλλά είναι πιο δύσκολο για να είμαστε ειλικρινείς.

Απλά αν χρησιμοποιήσεις τελικά τα ξυραφάκια του συντρόφου ή του μπαμπά σου, πρόσεχε να μην τα πιέζεις αρκετά κατά το ξύρισμα, καθώς οι λεπίδες είναι πιο κοφτερές και υπάρχει κίνδυνος να κοπείς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Πώς θα κάνεις το ξύρισμα πιο εύκολο και ευχάριστο!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τελικά τα ανδρικά ξυραφάκια είναι καλύτερα από τα γυναικεία; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα