J2US: Ο τράπερ Τρύφωνας Σαμαράς, η συγκίνηση του Ετεοκλή και ο coach του Μάριου Πρίαμου (Video)

12:18 31/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο Ετεοκλής Παύλου στο J2US συγκίνησε με το τραγούδι που ερμήνευσε, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς τράπαρε στο έκτο live του J2US

10 ζευγάρια στο έκτο live του J2US έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μια θέση στο επόμενο show. Το επεισόδιο, όμως, αυτό τα είχε

όλα. Συγκίνηση, γέλιο, λάμψη, απογοήτευση και φυσικά… αποχώρηση.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο J2US τραγούδησαν το “Σε παραδέχομαι” του Παντελή Παντελίδη. Το τραγούδι και η συζήτηση γύρω από τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη ήταν αρκετά για να προκαλέσουν συγκίνηση, όμως η ιστορία του Ετεοκλή έκανε το κλίμα ακόμα πιο βαρύ.

Τραγουδούσα και μου έρχονταν εικόνες. Όταν έχει συμβεί κάτι τόσο συνταρακτικό στη ζωή σου, σου έρχονται εικόνες. Μου ήρθε η εικόνα μου στην εντατική… Κοιμήθηκα αρτιμελής και ξύπνησα στην εντατική μη έχοντας το πόδι μου και μαθαίνοντας ότι έχω ένα τεράστιο δρόμο μπροστά μου. Ήταν πολύ σοκαριστικό. Σοκαρίστηκα όταν κατάλαβα ότι το μεγαλύτερο αγώνα στη ζωή μου έχω να τον δώσω για να κερδίσω τα δεδομένα. Έδωσα το μεγαλύτερό μου αγώνα για να σταθώ στα πόδια μου. Μου πήρε έξι χρόνια 

Δες το τραγούδι του ζευγαριού και όλα όσα είπε ο Ετεοκλής Παύλου:

Το ακριβώς αντίθετο κλίμα δημιούργησαν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, που τράπαραν στη σκηνή του J2US, τραγουδώντας το «Δε Με Θέλουν» του FY με το δικό τους φυσικό στυλ.

Όπως είναι γνωστό, η Άσπα Τσίνα αποχώρησε από το J2US για λόγους υγείας κι έτσι έπρεπε να βρεθεί νέος/ νέα coach για τον Μάριο Πρίαμο.

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι αυτός που πήρε τα χρέη coach ξανά, αφού είναι ο τελευταίος που αποχώρησε στο προηγούμενο live. Το ανδρικό ντουέτο ερμήνευσε το «Φίλε» του Γιάννη Πλούταρχου και είχε ασυλία, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης.

Η αποχώρηση

Τη χαμηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσαν ο Γιώργος με τη Δέσποινα και ο Λεωνίδας με την Κρυσταλία. Όμως, τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε από το show τραγουδιού ήταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Θυμήσου όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο live του J2US:

J2US: Το μουστάκι του Τρύφωνα, η συγκίνηση του Τάσου & η τελευταία εμφάνιση της Άσπας (Video)

Το άρθρο J2US: Ο τράπερ Τρύφωνας Σαμαράς, η συγκίνηση του Ετεοκλή και ο coach του Μάριου Πρίαμου (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα