Αυτό είναι το απόλυτο Selfοκινητό

20:36 13/10/2014 - Πηγή: iPop

Επιτέλους μία εταιρεία αποφάσισε πως η μπροστινή κάμερα του κινητού τηλεφώνου αξίζει την πρέπουσα προσοχή! Επιτέλους κάποια εταιρεία σκέφτηκε και εμάς που λατρεύουμε να αυτοφωτογραφιζόμαστε και έφτιαξε το απόλυτο Selfoκινητό!

Το HTC Desire Eye που φτάνει τις 5.2-inch και λειτουργεί λογισμικό Android

κρύβει άσσο στο μανίκι του, ή για να ακριβολογούμε κρύβει 13-megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος της συσκευής η οποία έχει dual LED flash! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιος σκέφτηκε πως μπορεί αν βάλει την ίδια κάμερα που βάζει στο πίσω μέρος και στο μπροστινό μέρος του κινητού, ειδικά όταν ζούμε σε μία εποχή που οι selfies αλλά και η συνομιλία μέσω skype ή facetime είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας!

Άλλα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι ότι έχει ένα πολύχρωμο και αδιάβροχο σώμα με full HD display και την τελευταία version του Android KitKat.

Το απόλυτο Selfοκινητό θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτώβρη στην Αμερική και αμέσως μετά θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία. Αν και η HTC κρατάει την τιμή του σαν επτασφράγιστο μυστικό λέγοντας μόνο ότι θα είναι πιο οικονομικό από το One M8, συγκρίνοντας τις άλλες συσκευές τη εταιρείας θα περιμέναμε να είναι γύρω στα $560-$640.

The post Αυτό είναι το απόλυτο Selfοκινητό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα