Πώς η σχέση με τη μαμά σου αλλάζει με την πάροδο του χρόνου;

20:24 1/7/2020 - Πηγή: iPop

Πολλοί λένε ότι η σχέση που έχεις με τη μαμά σου δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν, ακόμα κι αν απομακρυνθείτε, όμως τελικά σχέση με τη μαμά σου αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Με ποιον τρόπο όμως; 

Μπορεί να νιώθεις κατά καιρούς πως πάντα θα ‘ναι εκεί για σένα για να σε φροντίζει, ακόμα κι αν έχει μεγαλώσει, ακόμα κι αν εσύ έχεις μεγαλώσει και δεν είσαι πια το μικρό της παιδάκι που ερχόταν το βράδυ να σε σκεπάσει. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σε βλέπει έτσι, όμως όσο περνάνε τα χρόνια και ωριμάζετε

και οι δύο, η σχέση με τη μαμά σου αλλάζει.

4 μαθήματα ζωής που μια μητέρα πρέπει να διδάξει στην κόρη της! 

Πώς αλλάζει η σχέση με τη μητέρα σου με την πάροδο του χρόνου;Πριν η μαμά σου έπρεπε να είναι σίγουρη ότι είσαι καλά ντυμένος και στα ζεστά, όμως τώρα είναι σειρά σου να βεβαιωθείς ότι δεν κρυώνει.Πριν η μαμά σου σού δίδαξε πώς να γράφεις με χαρτί και μολύβι, τώρα είναι η σειρά σου να της δείξεις πώς να χρησιμοποιεί ένα καινούργιο κινητό.Ως έφηβος η σχέση με τη μαμά σου είχε διακυμάνσεις κι ίσως να ήταν και θυελλώδης. Τώρα, όμως, έχετε γίνει πραγματικοί φίλοι και λατρεύεις να μιλάς μαζί της.

Πριν σε πήγαινε εκείνη στο γιατρό, όμως τώρα πρέπει εσύ να την πηγαίνουν στο γιατρό και για εξετάσεις όποτε χρειάζεται.Παλαιότερα σε πήγαινε για ψώνια, αλλά τώρα της δείχνεις πώς να ψωνίζει από το διαδίκτυο.Παλιά σου έβρισκε όσα έχανες, κλειδιά κι άλλα αντικείμενα, τώρα της τα βρίσκεις εσύ.Πριν σου έλεγε να της τηλεφωνήσεις μόλις γυρίσεις σπίτι, τώρα της ζητάς να κάνει το ίδιο μαζί σου.Πριν σε παρακαλούσε να τρως φρούτα και λαχανικά, τώρα της ζητάς εσύ να τρώει υγιεινά και σωστά.

Όμως, όσα κι αν αλλάζουν, ένα πράγμα μένει πάντα ίδιο… Η μαμά σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα συνεχίσει να σε καταλαβαίνει ακόμα κι όταν δεν είσαι καλά, θα το μάθει πριν καν της το πεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Μερικές αλήθειες που κάθε μαμά πρέπει να λέει στην κόρη της!

Photo: PexelsCover photo: Freepik

Το άρθρο Πώς η σχέση με τη μαμά σου αλλάζει με την πάροδο του χρόνου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα