Η στιγμή που η Ελένη έσβησε τα φώτα για τελευταία φορά… (Video)

17:17 1/7/2020 - Πηγή: iPop

Τίτλοι τέλους για την Ελένη Μενεγάκη μετά από 30 χρόνια στην τηλεόραση. Ένα κεφάλαιο έκλεισε κι η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha ήταν κάτι παραπάνω από ωραία και συγκινητική. 

Από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

δεν έλειπε κανείς, ήταν όλοι εκεί. Οι συνεργάτες της πρώην και νυν, είτε στο πλατό είτε μέσω Skype, η κουμπάρα της, ο σύζυγός της και τα παιδιά της, όλοι ήταν εκεί, δίπλα της, λέγοντας το τελευταία αντίο στην τηλεοπτική «Ελένη» που περίπου 30 χρόνια γενικά στην τηλεόραση και 15 συγκεκριμένα στον Alpha κράτησε σε όλους συντροφιά.

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας on air στο μεγάλο φινάλε της Ελένης (Video) 

Στο μεγάλο αυτό φινάλε όλοι όσοι ήταν εκεί έκλαψαν, γέλασαν, συγκινήθηκαν και θυμήθηκαν αγαπημένες στιγμές με την όμορφη παρουσιάστρια. Όμως, η Ελένη ήταν αυτή που καλούνταν να σβήσει τα φώτα για τελευταία φορά, λέγοντας αντίο στο τηλεοπτικό της κοινό που τόσο αγάπησε η ίδια κι από το οποίο έλαβε τεράστια αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. «Έχω διαβάσει πολύ τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα που μου στέλνετε στο instagram. Τι μου γράφετε ρε παιδάκι μου; Με κάνετε να νιώθω ότι τίποτα δεν πήγε στην τύχη αυτά τα χρόνια. Σαν να είμαστε μαζί σε αυτή τη διαδρομή, ζώντας παράλληλες ζωές» είπε χαρακτηριστικά.

Μπορεί να είπε πολλά μέσα σ’ αυτά τα 210 λεπτά της τελευταίας της εκπομπής, όμως το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος.

Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος». Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία 

Και κάπως έτσι τα φώτα έσβησαν κι η Ελένη αποχαιρέτησε το κοινό της εμφανώς συγκινημένη, αλλά με πολλή αγάπη και τις καλύτερες ευχές!

Δες το video με τα τελευταία 30 λεπτά στον αέρα του Alpha:

View this post on Instagram

• 1/7/2020 • #eleni #end

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 1, 2020 at 7:21am PDT

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Η στιγμή που η Μενεγάκη έβγαλε στον αέρα την οικογένειά της και η εισβολή της Θεοδωρίδου στο πλατό (Video)

Το άρθρο Η στιγμή που η Ελένη έσβησε τα φώτα για τελευταία φορά… (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη, … Video,eleni, … Video