Η στιγμή που η Μενεγάκη έβγαλε στον αέρα την οικογένειά της και η εισβολή της Θεοδωρίδου στο πλατό (Video)

16:00 1/7/2020 - Πηγή: iPop

Δε θα μπορούσε να μην είναι η οικογένεια της Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή της παρουσιάστριας και την αποχώρησή της απ’ την τηλεόραση. 

Αυλαία ρίχνει η Ελένη Μενεγάκη σήμερα μετά από περίπου 30 χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση και συγκεκριμένα 15 στον Alpha.

Στο μεγάλο φινάλε

της Ελένης Μενεγάκη απ’ την τηλεόραση δε θα μπορούσε να μην είναι η κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία της έκανε έκπληξη, τραγουδώντας on air. Χθες, Τρίτη, στην προτελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής μέσω Skype την κουμπάρα της με την οποία μίλησε μεταξύ δακρύων, όμως δεν περίμενε να τη δει και σήμερα και μάλιστα μπροστά της live. Η Νατάσα Θεοδωρίδου εισέβαλε στο πλατό τραγουδώντας και αφήνοντας άφωνη την όμορφη παρουσιάστρια που “τα έχασε” βλέποντας την τραγουδίστρια να εμφανίζεται μπροστά της παρέα μ’ ένα μικρόφωνο.

Δες την έναρξη της τελευταίας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη (Video)

Όμως, πέρα από την τραγουδίστρια, δε θα μπορούσε να μην είναι η οικογένεια της Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή της όμορφης παρουσιάστριας. Μετά την έκπληξη που της έκανε στο πλατό η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Ελένη είπε: “Θέλω να πάω να αγκαλιάσω έναν άνθρωπο πολύ δικό μου”.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε πριν πάει σε διαφημίσεις να βρεθεί πίσω από τις κάμερες και να αγκαλιάσει τον άντρα της, ο οποίος στηρίζει τη σύζυγό του σε κάθε της απόφαση.

View this post on Instagram

Στιγμές…. #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 1, 2020 at 4:58am PDT

Δίπλα από τον Ματέο ήταν και τα κορίτσια της αλλά και ο γιος της, οι οποίοι συγκινημένοι παρακολουθούσαν την τελευταία εκπομπή της μαμάς τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Δες ακόμα:

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας on air στο μεγάλο φινάλε της Ελένης (Video)

Το άρθρο Η στιγμή που η Μενεγάκη έβγαλε στον αέρα την οικογένειά της και η εισβολή της Θεοδωρίδου στο πλατό (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα