Τι θα σου συμβεί κάνοντας καθαρισμό προσώπου με ατμό μία φορά την εβδομάδα;

16:42 1/7/2020 - Πηγή: iPop

Έχεις σκεφτεί να κάνεις καθαρισμό προσώπου με ατμό; Αν όχι, τότε ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί πρέπει να το δοκιμάσεις, αφού οι αλλαγές δεν είναι λίγες. 

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αυξάνεται σε πολλές χώρες, η αιθαλομίχλη διαπερνά το δέρμα, κι ένα σωρό ακόμα παράγοντες επηρεάζουν την επιδερμίδα του προσώπου σου. Γι’ αυτό και ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος. Ωστόσο, αν δεν το ‘χεις κάνει ήδη, πρέπει να δοκιμάσεις τον καθαρισμό προσώπου με ατμό το συντομότερο.

Τι
θα συμβεί στο πρόσωπό σου κάνοντας καθαρισμό προσώπου με ατμό μία φορά την εβδομάδα; 

Αφαιρεί και καθαρίζει τους συσσωρευμένους ρύπους και τα προϊόντα από τους πόρους σου. 

Οι υδρατμοί χαλαρώνουν τους πόρους σου, διογκώνοντάς τους. Καθώς ανοίγουν, η βρωμιά και το σμήγμα που συσσωρεύονται μέσα τους αποβάλλονται. Με τον ατμό μπορείς να περιορίσεις την ποσότητα του σμήγματος που προκαλεί ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

Το πρόσωπό σου θα καθαρίσει από τα βακτήρια και τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν την ακμή. 

Φυσικά και συσσωρεύονται νεκρά βακτήρια στο πρόσωπό σου που καταλαμβάνουν χώρο και μπορεί να μην επιτρέπουν την κατάλληλη οξυγόνωση του δέρματος. Ωστόσο, με τον ατμό τα περισσότερα απ’ αυτά θα αφαιρεθούν.

Το πρόσωπό σου θα λάβει περισσότερο οξυγόνο. 

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του ατμού είναι η διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, δίνοντας στο πρόσωπό σου σημαντική ώθηση στο  οξυγόνο. Όμως, είναι πιθανό μετά να είσαι λίγο κόκκινη.

Θα καθυστερήσει την εμφάνιση των ρυτίδων.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ρυτίδες είναι κάτι που εκατομμύρια γυναίκες θέλουν να καθυστερήσουν και ο ατμός είναι μια καλή λύση. Έτσι, ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, δίνοντάς σου ελαστικό δέρμα και καθυστερώντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

Ενυδάτωση! 

Απελευθερώνοντας όλο αυτό το σμήγμα και το λάδι αναγκάζει το σώμα σου να παράγει περισσότερα φυσικά έλαια που ενυδατώνουν το δέρμα και αυξάνουν τα επίπεδα ενυδάτωσης. Επιπλέον, ο ατμός αυξάνει τη διαπερατότητα του δέρματος, αφήνοντας πίσω την υγρασία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

5 λόγοι για να εντάξεις τον ατμό στη ρουτίνα ομορφιάς!

Photos: Freepik

Το άρθρο Τι θα σου συμβεί κάνοντας καθαρισμό προσώπου με ατμό μία φορά την εβδομάδα;  εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τι θα συμβεί στο πρόσωπό σου κάνοντας καθαρισμό προσώπου με ατμό μία φορά την εβδομάδα;,