Τεστ για βιβλιοφάγους: Βρες τον τίτλο αυτών των διάσημων βιβλίων

15:24 10/7/2020 - Πηγή: iPop

Η επιλογή βιβλίου είναι προσωπική υπόθεση. Μπορεί να σου αρέσει ένα συγκεκριμένο είδος βιβλίων ή να το πηγαίνεις ανάλογα με την περίοδο. Μπορεί να έχεις επικεντρωθεί στα αστυνομικά μυθιστορήματα και να μην θες να διαβάσεις τίποτα άλλο ή να είσαι ανοιχτός σε όλα τα αναγνώσματα. Σε όποιο κατηγορία ανθρώπου κι αν ανήκεις, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν κάποια βιβλία που δεν έχουν να κάνουν με το “γούστο” του καθενός. Είναι κάποια βιβλία που, πώς να

το πούμε, πρέπει να τα διαβάσεις. Γιατί μερικά απ’ αυτά τα βιβλία έχουν αλλάξει ζωές και οπτικές. Το παρακάτω τεστ για βιβλιοφάγους μας θυμίζει μερικά απ’ αυτά τα βιβλία που πρέπει όλοι να έχουμε διαβάσει έστω μια φορά στη ζωή μας!

«Άμλετ», «Άννα Καρένινα», «Εκατό Χρόνια Μοναξιά», «Ο Μικρός Πρίγκιπας», «1984», «Περηφάνεια και Προκατάληψη», είναι μόνο μερικά τυχαία παραδείγματα τέτοιων βιβλίων που όχι απλώς είναι διάσημα, αλλά θεωρούνται και απ’ τα καλύτερα όλων των εποχών.

Αυτός ο τίτλος έχει ιδιαίτερη σημασία και δεν είναι τυχαίος. Το ότι κάποια βιβλία ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα ίδιου επιπέδου ή και μερικές φορές καλύτερου, σημαίνει απλά πως τα συγκεκριμένα βιβλία έχουν γράψει ιστορία για συγκεκριμένους λόγους. Κι αυτό δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε!

Είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον η λίστα με τα καλύτερα βιβλία όλων των εποχών θα ανανεωθεί και με πιο πρόσφατες κυκλοφορίες, συμπεριλαμβάνοντας αναγνώσματα της σύγχρονης εποχής που θα αποδειχθεί ότι ο χρόνος δεν τα κάνει να ξεχαστούν!

Κάνε το τεστ για βιβλιοφάγους:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Οι προτάσεις των αναγνωστών του iPop για τα 10+1 βιβλία που πρέπει να διαβάσεις!

Photo: Pexels

Το άρθρο Τεστ για βιβλιοφάγους: Βρες τον τίτλο αυτών των διάσημων βιβλίων εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα