Ποιος Snik και ποιος Light; Οι viral γιαγιάδες ξαναχτυπούν με το «Μελιτζάνα από Αλάνα» και μας δείχνουν πώς γίνεται η αληθινή τραπ

16:25 1/7/2022 - Πηγή: iPop

Οι αγαπημένες μας γιαγιάδες από την Κρήτη γίνονται και πάλι viral με το νέο τους τραγούδι «Μελιτζάνα από αλάνα» και δείχνουν στον Snik και στον Light πώς γίνεται ένα πραγματικό beef. Εγώ ένα έχω να πω…τρέμε τραπ σκηνή!

Μπορεί η κόντρα μεταξύ Snik και Light να μας απασχόλησε για πολλές μέρες, αλλά αυτό που χρειαζόσουν πραγματικά σε αυτή τη ζωή, και δεν το ήξερες μέχρι τώρα, είναι

το νέο τραγούδι από τις γιαγιάδες της Κρήτης. Στο «Μελιτζάνα από Αλάνα» θα ακούσεις αληθινές ιστορίες του δρόμου, ενώ θα δεις μπροστά σου να δημιουργείται μία μπίζνα μελιτζάνας. Εντάξει, τι συγκρίνουμε τώρα;

Το καλύτερο τραγούδι που θα ακούσεις σήμερα είναι από τις γιαγιάδες – τράπερ!

Το βίντεο έχει γίνει viral και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και εάν οι γιαγιάδες σου θυμίζουν κάτι, η μνήμη σου δε σε απατά, είναι όντως γνωστές! Τα δύο βιντεάκια που ξεχώρισαν ήταν το Cretan Survivor και το Cretan Casa de Papel, αλλά γενικότερα αγαπούν την επικαιρότητα και το flex, γιατί το coolness, άλλωστε, δεν έχει ηλικία!

Όπως αναγράφεται και κάτω από το βιντεακι τους στο YouTube: «Ποιος LIGHT και ποιος SNIK… Το απόλυτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ #BEEF είναι εδώ και ξεκινάει ΒΕΝΤΕΤΑ στην ΚΡΗΤΗ! Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν την GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας! Τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει!!». Δεν έχουν κι άδικο, το «Μελιτζάνα από Αλάνα» είναι το καλύτερο τραπ κομμάτι που πρόκειται να ακούσεις σήμερα.

Βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας, το video clip – ύμνος στο γλυκό μελιτζάνα δημιουργήθηκε ως προωθητικό της εκπομπής «Καλοκαίρι στον Νότο», που μεταδίδεται κάθε καλοκαίρι από τους σταθμούς Madness 95 (Lasithi), UP 92,9 (Heraklion), Hxos 94,2 (Rethimno) & Fresh Radio 105 (Chania). Η παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο και οι παραγωγοί Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου, θέλησαν να ετοιμάσουν ένα εντυπωσιακό βίντεο για την πρεμιέρα.

Γιαγιάδες – τράπερ: Δες εδώ το σχετικό βίντεο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποιος Snik και ποιος Light; Οι viral γιαγιάδες ξαναχτυπούν με το «Μελιτζάνα από Αλάνα» και μας δείχνουν πώς γίνεται η αληθινή τραπ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποιος Snik, Light, Μελιτζάνα, Αλάνα,poios Snik, Light, melitzana, alana