Ο Πρίγκιπας William μοιράστηκε ένα συγκινητικό γράμμα με αφορμή τα γενέθλια της Diana

14:31 1/7/2022 - Πηγή: iPop

Τα γενέθλια της Diana θα ήταν σήμερα 1/7, όπου θα έκλεινε τα 61 της χρόνια. Ο γιος της William μοιράστηκε ένα συγκινητικό γράμμα, στο οποίο γράφει, μεταξύ άλλων, ότι θα ήταν πολύ περήφανη σήμερα.

Την Πέμπτη, ο 40χρονος γιος της απέτισε φόρο τιμής, δίνοντας το βραβείο Diana. Το διάσημο βραβείο τιμά άτομα ηλικίας 9-25 ετών για την κοινωνική τους δράση

και το ανθρωπιστικό τους έργο.

Σε μια συγκινητική επιστολή προς τους φετινούς νικητές, ο William τους χαρακτήρισε όλους «έμπνευση».

Συγχαρητήρια για τη λήψη του βραβείου Diana σήμερα! Είστε μέρος μιας εμπνευσμένης γενιάς νέων που αλλάζουν τον κόσμο μέσω των πράξεών σας και θαυμάζω πολύ τις προσπάθειές σας. Θαυμάζω πάρα πολύ τις προσπάθειές σας. Οι ιστορίες σας είναι αξιοσημείωτες. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε τεράστιες προκλήσεις ενόψει των δύσκολων στιγμών, ωστόσο καταρρίπτετε ακούραστα τα εμπόδια για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας

Στη συνέχεια είπε πως οι νικητές είναι πραγματικά η προσωποποίηση της κληρονομιάς της μητέρας του και ξέρει ότι θα ήταν τόσο περήφανη για όλους τους. «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουμε τη ζωή και τη δουλειά της από το να αναγνωρίζουμε απίστευτους ανθρώπους που αφιερώνουν τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια για να βοηθήσουν τους γύρω τους».

5 φορές που η πριγκίπισσα Diana έσπασε το πρωτόκολλο με τις ενδυματολογικές της επιλογές

Τόσο ο πρίγκιπας William όσο και ο αδερφός του πρίγκιπας Harry υποστηρίζουν το βραβείο Diana, το οποίο είναι το μόνο φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει το όνομα της μητέρας τους. Η τελετή απονομής, με αφορμή τα γενέθλια της Diana, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και τίμησε 180 δημιουργούς αλλαγής και νέους φιλάνθρωπους από 29 χώρες.

Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Το σύνολο που επέλεξε η Meghan Markle για να τιμήσει την πριγκίπισσα Diana

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας William μοιράστηκε ένα συγκινητικό γράμμα με αφορμή τα γενέθλια της Diana εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα