Το τελευταίο beauty look της Hailey Bieber σε μεταμορφώνει σε καλοκαιρινή θεά

12:02 1/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Hailey Bieber για άλλη μία φορά αποτελεί πηγή έμπνευσης για τα καλοκαιρινά beauty looks σου και η make up artist της σου αποκαλύπτει όλα της τα μυστικά ώστε να επιτύχεις τα πιο juicy χείλη για το hot girls summer σου!

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, δεν είναι σημαντικό μόνο να φοράς ωραία ρούχα, αλλά πρέπει να προσέχεις και την επιδερμίδα σου. Το ίδιο, ακριβώς, φροντίζει να κάνει και η Hailey Bieber.

Δεν είναι μόνο το ντύσιμό της, που συνδυάζει τα bikini tops με σακάκι ή κοκτέιλ φορέματα με μπότες σε στυλ Baby Spice, αλλά είναι και τα beauty looks της που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Hailey Bieber σπάει την σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά για το εγκεφαλικό και την επέμβαση καρδιάς

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Το μυστικό της Hailey Bieber είναι να βάφεται, χωρίς να φαίνεται ότι φοράει ίχνος μακιγιάζ! Το συγκεκριμένο beauty look του supermodel μπορείς να το δοκιμάσεις σε μία καλοκαιρινή έξοδο, σε ένα πάρτι ή σε ένα ραντεβού για δουλειά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Η make up artist της Hailey Bieber, Nina Park, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία κοντινή φωτογραφία του μοντέλου, η οποία δείχνει λεπτομερώς το μακιγιάζ της. Για την εμφάνισή της έχει επιλέξει ένα διακριτικό smoked out bronzy μάτι, kitten liner και βλεφαρίδες με σκοπό να γίνεται ακόμα πιο έντονο το βλέμμα της.

Η Hailey Bieber εισάγει μια νέα τάση στο μακιγιάζ με αυτό το διαφορετικό eyeliner που θα γίνει το αγαπημένο σου καλοκαιρινό look

Τα χείλη της έχουν ένα απλό σκούρο περίγραμμα, ενώ στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιήσει ένα πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν. Ίσως είναι και ο αγαπημένος συνδυασμός χρώματος χειλιών της Hailey. Το μοντέλο έχει μοιραστεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι υπάρχουν δύο προϊόντα στα οποία ορκίζεται. 

«Για τα χείλη μου, όλοι γνωρίζουν ότι μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Anywhere Caffeine Lip Liner [από τη Makeup Forever]», αποκάλυψε η Hailey στους θαυμαστές της σε ένα TikTok βίντεο, ενώ σκιαγράφησε προσεκτικά το μολύβι ακριβώς έξω από τη γραμμή των χειλιών της. Έπειτα έβαλε από πάνω το αγαπημένο της κραγιόν. «Αυτό είναι το Charlotte Tilbury Pillow Talk», εξήγησε η Hailey, προσθέτοντας, «Λατρεύω αυτόν τον συνδυασμό χειλιών. Λατρεύω τους συνδυασμούς που νιώθω ότι ταιριάζουν με το φυσικό μου χρώμα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Park 박니나 (@ninapark)

Όσο για τα μαλλιά της, η κομμώτριά της, Mara Roszak, αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί λάδι για styling, με σκοπό να προσθέσει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από την θερμότητα. Για να ολοκληρώσεις το look σου μπορείς κι εσύ να αφήσεις ατημέλητα τα μαλλιά σου, ώστε να μοιάζεις με γοργόνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak)

Η Hailey Bieber ξεκινάει ένα νέο fashion trend μόνο με μια δημοσίευσή της στο Instagram

Καθώς, λοιπόν, πλησιάζει το καλοκαίρι μπορείς να εντάξεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου αυτόν τον casual glam συνδυασμό πολυτελούς μακιγιάζ και μαλλιών. Άλλη μια στιγμή ομορφιάς της Hailey Bieber για να προσθέσεις στη λίστα σου! Ευχαριστούμε Hailey!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το τελευταίο beauty look της Hailey Bieber σε μεταμορφώνει σε καλοκαιρινή θεά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hailey Bieber,