Ποιες σκέψεις εμποδίζουν τον γυναικείο οργασμό;

20:31 19/10/2014 - Πηγή: iPop

Όπως σου έχουμε πει ξανά στο παρελθόν στις μέρες όλο και περισσότερες γυναίκες δεν έχουν οργασμό. Δεν απολαμβάνουν το σεξ όσο θα ήθελαν και δεν μπορούν να χαρούν τις ρομαντικές ή ακόμα και τις πιο καυτές στιγμές με τον αγαπημένο τους. Ξέρεις, όμως, ότι υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να εμποδίζουν τον γυναικείο οργασμό; Δεν ξέρεις; Περίμενε λίγο, συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις.

Συνήθως, λοιπόν, την ώρα του οργασμού το γυναικείο μυαλό το οποίο είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στο να σκέφτεσαι χιλιάδες πράγματα ακόμα και την ώρα του σεξ, ταξιδεύει. Δεν μπορεί να χαλαρώσει από το άγχος της καθημερινότητας, να απελευθερωθεί και να νιώσει αμέσως καλύτερα. Έτσι, λοιπόν, και μετά από πολλές έρευνες που έκαναν οι επιστήμονες είμαστε εδώ για να σου φανερώσουμε κυρίως ποιες σκέψεις είναι αυτές που εμποδίζουν τον γυναικείο οργασμό.

Σκέψεις για την εικόνα του σώματος: Ακόμα και αν απελευθερώθηκες αρκετά για να σε δει γυμνή και να κάνετε σεξ οι σκέψεις για τις αναλογίες σου δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Μπορεί αυτός να σου λέει ότι είσαι «θεά» του αλλά εσύ δε λες να ξεκολλήσεις από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μετράς ακόμα τις θερμίδες και υπολογίζεις ότι αν επιτέλους βάλεις φερμουάρ στο στόμα σου θα χάσεις τα κιλά που θες.Οι δουλειές σου: Η δύσκολη καθημερινότητα και οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις δεν σε αφήνουν να χαλαρώνεις καθόλου. Υπολογίζεις τον χρόνο που θες για να μπορέσεις να τελειώσεις αύριο τις δουλειές σου και αν ακόμα θα προλάβεις να βάλεις πλυντήριο και να το απλώσεις πριν πας για δουλειά. Για να μπορέσεις, όμως, να έρθεις σε οργασμό καλό θα ήταν το μυαλό σου να μείνει προσηλωμένο στα χάδια και τα φιλιά και όχι στις υπόλοιπες έννοιες.Σκέφτεσαι τη δική του κορύφωση: Το να στρεσάρεσαι και να λες από μέσα σου πότε επιτέλους θα τελειώσει και να αναρωτιέσαι αν το ευχαριστιέται δε βγάζει πουθενά. Πάρε βαθιά ανάσα και ρώτησέ τον το ευχαριστιέται για να τελειώσει το θέμα και να μπορέσεις και εσύ να αισθανθείς καλύτερα.

The post Ποιες σκέψεις εμποδίζουν τον γυναικείο οργασμό; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα