Βάλε το καθάρισμα σε τάξη!

14:31 19/10/2014 - Πηγή: iPop

Βάλτε όλες τις δουλειές σας σε ένα περιστρεφόμενο χρονοδιάγραμμα ώστε να καταστούν λιγότερο τρομακτικό.

Σίγουρα, θέλεις το σπίτι σου να είναι καθαρό. Το θέμα είναι αν μπορείς να το καθαρίσεις και να το διατηρήσεις κιόλας καθαρό! Γιατί είναι εύκολο να πεις σήμερα θα κάνω γενική, το πρόβλημα είναι πότε θα μπορέσεις- θελήσεις να το ξαναπείς. Μην συνυπολογίσουμε ότι μέχρι να καθαρίσεις το ένα δωμάτιο το δωμάτιο που καθάρισες νωρίτερα έχει γίνει χάλια…!

Πριν πιάσεις, λοιπόν, την σκούπα κατέβασε το Tody ($3, iOS) και βάλε το καθάρισμα σε τάξη! Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει

σαν στόχο να θέσει τις συχνές δουλειές του σπιτιού σε ένα επαναλαμβανόμενο χρονοδιάγραμμα.

Για να ξεκινήσεις πρέπει να ορίσεις ποια μέρη του σπιτιού θα καθαρίσεις. Στην συνέχεια επιλέγεις από το μενού τι πρέπει να γίνει σε κάθε δωμάτιο (σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα, καθάρισμα νιπτήρα κτλ). Μετά τον καθορισμό των εργασιών επιλέγεις πόσο συχνά πιστεύεις ότι πρέπει να εκτελείται σε ημέρες, εβδομάδες ή μήνες, και ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση του σπιτιού (αν είναι καθαρό, σε μέτρια κατάσταση ή σαν βομβαρδισμένο). Αφού επιλέξεις όλα τα παραπάνω σου εμφανίζονται με χρώματα και μπάρες όλες οι δουλειές και σου θέτει χρονικό περιθώριο που έχεις για να τις τελειώσεις!

Όταν φτάνει η λήξη της προθεσμίας για κάποια δουλειά η εφαρμογή σου εμφανίζει ειδοποίηση στην οθόνη της συσκευής σου (αν και θα ήταν πιο αποτελεσματικό να άρχιζε να φωνάζει “ξέχασες να σφουγγαρίσεις μωρή ακαμάτα” ή όταν τελειώσει η περίοδος που πρέπει να κάνεις μία δουλειά να σου φωνάζει μία κοπέλα να καθαρίσει εκείνη το σπίτι!).

Με την εφαρμογή Tody, βάζεις ένα πρόγραμμα στις δουλειές και αν κρίνουμε από τις κριτικές των χρηστών το σπίτι σου όντως θα είναι πιο καθαρό από ποτέ!

The post Βάλε το καθάρισμα σε τάξη! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα