Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020

11:41 1/5/2020 - Πηγή: iPop

O Μάιος είναι εδώ κι εμείς τον υποδεχόμαστε με την καλύτερη διάθεση! Είναι απ’ τους αγαπημένους μας μήνες και είμαστε έτοιμοι να τον εκμεταλλευτούμε! Όμως, ποια ζώδια τον Μάιο ευνοούνται λίγο περισσότερο και ποια θα ζοριστούν;

Τα ζώδια τον Μάιο που θα ευνοηθούν

Τον Μάιο θα ευνοηθούν αρκετά Ταύροι, Παρθένοι,

Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου που στις αρχές του μήνα μπορεί να πάρουν μεγάλη υποστήριξη από τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ταύρο και να τακτοποιήσουν πολλά θέματά τους…

Επίσης, με την Νέα Σελήνη ευνοούνται τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες αλλά και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου αφού θα μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή που θα έχει και σταθερότητα..

Επίσης ευνοημένοι στις 25/05 τα ζώδια Ταύροι, Παρθένοι Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες πρώτου δεκαημέρου που θα έχουν ξαφνικές ιδέες και λύσεις..

Ποια ζώδια τον Μάιο πρέπει να προσέξουν;

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες τέλος 3ου και αρχές 3ου δεκαημέρου που θα χρειαστεί να είναι αρκετά προσεκτικοί στις επιλογές τους με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη..

Δεν ευνοούνται τα σταθερά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και των τριών δεκαημέρων..

1ο δεκαήμερο πιέσεις και δυσκολίες..2ο δεκαήμερο οικονομικές πιέσεις..3ο δεκαήμερο νεύρα και εντάσεις ..Μια μεγαλύτερη προσοχή στις 11/05 με το τετράγωνο Άρη –Ερμή…Δες ακόμα:

Τα 5 ζώδια που θα δουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους το 2020

Πηγή: oroskopos.tvPhoto: pixel parker/ Unsplash

Το άρθρο Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Μάιο του 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα