Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton;

10:53 18/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Sarah Ferguson μίλησε για την αγαπημένη της ξαδέλφη και φίλη, πριγκίπισσα Diana στο περιοδικό People και έλυσε μια απορία που λίγο πολύ όλοι είχαμε. Θα συμπαθούσε τις νύφες της αν τις είχε γνωρίσει;

Εσύ ποια πιστεύεις πως θα ήταν η άποψη της Πριγκίπισσας Diana για την Kate και την Meghan;

H Meghan Markle κυκλοφορεί στο Netflix τη σειρά που θέλουμε να δουν

τα παιδιά μας

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση της Kate Middleton με την Βασίλισσα Ελισάβετ καθώς και για την Meghan Markle και τη σχέση της με τη Βασιλική Οικογένεια, ενώ πολλές φορές τα media συγκρίνουν τις δύο Δούκισσες με την Πριγκίπισσα Diana όσον αφορά στο στιλ αλλά και τον χαρακτήρα.

Πώς θα ήταν, όμως, η σχέση της Diana με τις νύφες της αν ζούσε; Η Fergie έχει την απάντηση και μπορεί να λύσει την απορία σου! “Ξέρω πως θα έλεγε ‘Είμαι τόσο περήφανη και για τα δύο τα αγόρια μου και τις εκπληκτικές συζύγους που επέλεξαν, γιατί κάθε μια έχει τη δική της φωνή’”, δήλωσε στο περιοδικό People.

Υποψηφιότητες Emmy: Η συνέντευξη του Harry και της Meghan στην Oprah & όλες οι σειρές που διεκδικούν βραβείο

Getty Images

Η Ferguson ανέφερε πως η Diana θα ήταν ενθουσιασμένη με τον ρόλο της γιαγιάς και θα αγαπούσε τα εγγόνια της όσο τίποτα. O William και η Kate έχουν τρία παιδιά, τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ενώ η Meghan και ο Harry έχουν αποκτήσει τον Archie και την Lilibet. Η Sarah Ferguson αποκάλυψε πως “Η Diana θα ήταν πολύ περήφανη για τους γιους της και τις συζύγους τους και θα ήταν σαν εμένα, θα είχε εμμονή με τα εγγόνια της. Αυτό θα ήταν το καταφύγιό της, ο παράδεισος της”.  

6 φορές που η Meghan Markle μας θύμισε την Πριγκίπισσα Diana και μας έπιασε μια νοσταλγία

Ο William και ο Harry πρόσφατα βρέθηκαν για να τιμήσουν την μητέρα τους, παρά τις διαφορές τους, και να διοργανώσουν μια εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana στον αγαπημένο της κήπο στο Kensington Palace. Σε μια κοινή δήλωσή τους είχαν πει για εκείνη: “Θυμόμαστε την αγάπη της, τη δύναμή της, τον χαρακτήρα της, ποιότητες που την έκαναν μια δύναμη καλού σε όλο τον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο. Κάθε μέρα ευχόμαστε να ήταν ακόμα εδώ μαζί μας και η ελπίδα μας είναι ότι θα βλέπουν αυτό το άγαλμα για πάντα σαν σύμβολο της ζωής της και της κληρονομιάς της”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια θα ήταν η γνώμη της Πριγκίπισσας Diana για την Meghan Markle και την Kate Middleton; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα