Ποια είναι τα κορυφαία fitness trends;

11:32 2/11/2014 - Πηγή: iPop

Στις μέρες μας ο περισσότερος κόσμος προσπαθεί να είναι fit και ψάχνει fitness μυστικά για να τα ακολουθήσει πιστά. Άλλοι προτιμούν τα βάρη, άλλοι το χορό και άλλοι την άσκηση στο σπίτι. Αν τώρα δεν έχεις καταλήξει τι σου αρέσει ρίξε μια ματιά στα κορυφαία fitness trends για το 2014.

Η κωπηλασία. Αν δεν μπορείς να πετάγεσαι στο διπλανό ποτάμι κάθε μέρα, υπάρχουν και όργανα για αυτή την άσκηση. Η άσκηση με την κωπηλασία όλο και κερδίζει έδαφος στη προτίμηση του κοινού.
Ο λόγος προτίμησης της κωπηλασίας είναι ότι σε κάθε προπόνηση μπορείς να γυμνάσεις το 85% των μυών σου!Αν σου αρέσει ο χορός αλλά δεν σου αρέσει να ακολουθείς δύσκολες χορογραφίες τότε πρέπει να ακολουθήσεις το πρόγραμμα «Groove» της Misty Tripoli. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει δυναμική μουσική με πολύ απλές κινήσεις. Αν και πάλι δεν τα καταφέρνεις μπορείς να χορεύεις freestyle στο ρυθμό της μουσικής.Λάστιχα γυμναστικής. Αυτά μπορείς να τα αγοράσεις και να προπονείσαι σπίτι σου. Με 2-3 λεπτά την ημέρα και με τις σωστές ασκήσεις, που θα έχεις ενημερωθεί από κάποιο γυμναστή, είσαι μια χαρά.Zumba step. Αν είσαι ήδη φαν της Zumba τότε αυτό θα το λατρέψεις. Το Zumba step συνδυάζει την πάρτι διάθεση της Zumba με το step από το aerobic.Pole dancing. Δεν γινόταν να λείπει αυτό από την λίστα. Αν και στην αρχή όλοι το κρίναμε περίεργα το τελευταίο χρόνο έχει πάρει τα πάνω του. Η προπόνηση αυτή γυμνάζει όλο το σώμα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

The post Ποια είναι τα κορυφαία fitness trends; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα