Πήγαν βόλτα στη Χαλκίδα κι έφυγαν με 100.000 ευρώ!

16:28 13/8/2019 - Πηγή: iPop

Πήγαν εκδρομή στη Χαλκίδα και γύρισαν με 100.000 ευρώ! Κι, όμως, εκδρομείς από την Αθήνα αγόρασαν μία «Χρυσή Χήνα» ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισαν!

Μπορεί να πας μια βόλτα και τελικά να γυρίσεις… πλούσιος! Γιατί αν είσαι και λιγάκι τυχερός κι αν προκαλέσεις την τύχη σου, όλα μπορούν να συμβούν. Απόδειξη; Αυτοί οι εκδρομείς.

«Χρυσή Χήνα» περιλάμβανε το μενού για ζευγάρι εκδρομέων από την Αθήνα

που επισκέφθηκε ταβέρνα στη Χαλκίδα και για ορεκτικό απόλαυσε έναν τυχερό λαχνό ΣΚΡΑΤΣ αξίας 100.000 ευρώ.

Είχαν παραγγείλει και περίμεναν το γεύμα τους, όταν  πέρασε από το κατάστημα ένας λαχειοπώλης. Αγόρασαν έναν λαχνό του παιχνιδιού «Χρυσή Χήνα» και ο σύζυγος ανέλαβε το σκρατσάρισμα.

Η αποκάλυψη του τυχερού συμβόλου τον άφησε άφωνο, ενώ  την ίδια στιγμή η γυναίκα του τον παρακινούσε να μην καθυστερεί και κρυώσει το φαγητό που μόλις είχε έρθει. Σιωπηλός, συνέχισε να κοιτάζει επίμονα το δελτίο, μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι είχαν κερδίσει το ποσό των 100.000 ευρώ.

Γιατί είναι λογικό όταν έχεις κερδίσει 100.000 ευρώ στα ξαφνικά κι από το πουθενά, πώς να το συνειδητοποιήσεις; Πάντως, μάλλον, θα θυμούνται τη Χαλκίδα ως την τυχερή τους πόλη και σίγουρα θα την επισκέπτονται κάθε φορά.

Το πώς θα αξιοποιήσουν τα 100.000 ευρώ… άγνωστο αλλά εμείς ευχόμαστε να είναι «καλοφάγωτα»!

Υπεύθυνο Παιχνίδι

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, έχει ως θεμελιώδη στόχο και βασική αρχή τη συνετή συμμετοχή στα παιχνίδια της, αποκλειστικά από ενηλίκους. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζει ειδικό πρόγραμμα προστασίας του κοινού από την χωρίς μέτρο συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια που διαχειρίζεται.

Παράλληλα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΟΠΑΠ ως μέλος της European Lotteries, έχει δεσμευτεί να εφαρμόσει σε όλες τις εταιρείες του συμπεριλαμβανομένης και της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ Α.Ε., πλαίσιο πιστοποίησης για το «Υπεύθυνο Παιχνίδι», που έχει θεσπιστεί για την προστασία των παικτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Photo: Pixabay

Το άρθρο Πήγαν βόλτα στη Χαλκίδα κι έφυγαν με 100.000 ευρώ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα