Αυτή η γέμιση με γαρίδες είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει!

13:56 13/8/2019 - Πηγή: iPop

Γέμιση με γαρίδες για να την απλώσεις στο ψωμάκι, να τη βάλεις στη σαλάτα ή ακόμη και στα μακαρόνια σου. Αυτή είναι η συνταγή της ημέρας!

Φτιάχνουμε μια γέμιση με γαρίδες και μυρωδικά, σκόρδο, κρεμμύδι, την βάζουμε σε ψωμάκι του τοστ, το οποίο στη συνέχεια και τηγανίζουμε.

Μια διαφορετική συνταγή που είναι ό,τι χρειάζεσαι για το μεσημέρι της Κυριακής ή

για όταν γυρνάς από τη θάλασσα και θέλεις κάτι να τσιμπήσεις.

Τι θα χρειαστείς;Λάδι κανόλας16 γαρίδες, καθαρισμένες2 μεγάλα ασπράδια αυγών1 κουταλιά της σούπας σόγια1 κουταλιά ξύδι1 κουταλάκι σησαμέλαιο1 κουταλάκι ζάχαρη½ κουταλάκι του γλυκού σκόρδο, ψιλοκομμένο½ κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι2 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες4 φέτες ψωμάκι του τοστ1/4 φλιτζάνι σουσάμιΠώς θα φτιάξεις τη γέμιση με γαρίδες;ΣυνταγήΠροθερμαίνουμε το λάδι στους 180 βαθμούς.Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τις γαρίδες, τα ασπράδια αυγών, τη σως σόγιας, το ξύδι, το σησαμέλαιο, το σκόρδο, το τζίντζερ, το αλάτι και τα λευκά από το φρέσκο κρεμμύδι και χτυπάμε καλά. Χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα.Παίρνουμε το ψωμάκι του τοστ κι αφαιρούμε τις άκρες. Αν είναι ψίχα, τότε δεν χρειάζεται να κόψουμε τις άκρες.Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση και αλείφουμε με τη γέμιση από γαρίδες, ενώ από πάνω ρίχνουμε λίγο σουσάμι.Ρίχνουμε τα τοστάκια στο ζεστό λάδι και τηγανίζουμε κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα, για περίπου δύο λεπτά.Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το λάδι και απολαμβάνουμε!Photo: unsplash/ray rui

Το άρθρο Αυτή η γέμιση με γαρίδες είναι ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα