Πες αντίο στις φακίδες του καλοκαιριού

07:30 4/9/2014 - Πηγή: iPop

Για ακόμη ένα καλοκαίρι καθόσουν αραχτός-η στην ξαπλώστρα και απολάμβανες τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας. Και σκέψου ότι δεν έχουμε υπολογίσει ακόμα τις ώρες που έπαιζες ρακέτες με τους κολλητούς σου. Μην απορείς, λοιπόν, που απόκτησες και εσύ τις γνωστές φακίδες του καλοκαιριού και φυσικά μην απελπίζεσαι γιατί υπάρχει λύση.

Θα σου την πούμε αλλά οφείλεις να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας πιστά. Αρχικά, υποσχέσου πως του χρόνου δε θα ξανακάνεις

τα ίδια γιατί το δέρμα σου αν αφυδατώνεται κάθε καλοκαίρι θα γεράσει και θα χαλαρώσει ευκολότερα.

Πώς θα διώξεις τις φακίδες του καλοκαιριού;Αρχικά ξεκίνα με ένα peeling προσώπου το οποίο θα τρίψεις καλά επιμένοντας στα σημεία που βλέπεις πως έχεις μεγαλύτερη ανάγκη.Ανάμειξε λάδι με λεμόνι και εφάρμοσε το στο πρόσωπο και στο σώμα σου (όπου δηλαδή έβγαλες φακίδες) σαν μάσκα. Άσε το δέρμα σου να απορροφήσει τα θρεπτικά στοιχεία του λαδιού και να γίνει η φυσική λεύκανση που θα σου προσφέρει το λεμόνι.Επανέλαβε τη διαδικασία λεύκανσης με το λάδι και το λεμόνι όσες φορές δεις ότι θα χρειάζεται για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν βέβαια να αφήνεις ένα διάστημα δύο ημερών μεταξύ της κάθε εφαρμογής για να μη δημιουργήσεις πρόβλημα στην επιδερμίδα σου.Μην ξεχνάς να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου καθημερινά βάζοντας ενυδατική κρέμα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

The post Πες αντίο στις φακίδες του καλοκαιριού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα