Πέμπτο χρυσό στην Ευρώπη για τον Λευτέρη Πετρούνια

18:16 24/4/2021 - Πηγή: iPop

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χρυσό για πέμπτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Tο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας δεν έχει χαρακτήρα Προολυμπιακού τουρνουά για τον Λευτέρη Πετρούνια όμως αποτέλεσε μία καλή πρόβα εν αναμονή του Προολυμπιακού Παγκόσμιου Κυπέλλου στην Ντόχα. Ο θρύλος των κρίκων για ακόμα μία φορά γέμισε όλη την Ελλάδα με περηφάνια.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χρυσό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει να γράφει ιστορία στη γυμναστική παίρνοντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας.

Ο ίδιος για πέμπτη φορά στην γυμναστική του καριέρα αναδείχθηκε πρωταθλητής των κρίκων στην Ευρώπη. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε για ακόμα μία φορά το αψεγάδιαστο πρόγραμμά του στους κρίκους και κατάφερε να συγκεντρώσει με την προσπάθειά του από τους κριτές 15,400 βαθμούς ξεπερνώντας τον Ιταλό Γιούρι Κέκι. Κανένας από τους άλλους αθλητές δε μπόρεσε να πλησιάσει την υψηλή του βαθμολογία και έτσι ο Λευτέρης Πετρούνιας έγινε για πέμπτη φορά χρυσός στην Ευρώπη!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά το Μονπελιέ το 2015, τη Βέρνη το 2016, το Κλουζ το 2017 και τη Γλασκώβη το 2018, πρόσθεσε και τη Βασιλεία για το 2021. Ο Ελληνας πρωταθλητής δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο θα χρειαστεί μια προσπάθεια που θα βαθμολογηθεί με περισσότερους από 15,300. Με τη νίκη αυτή ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε τα δέκα χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ναγκόρνιι με μεγάλη διαφορά από τον Πετρούνια (15,033 β.) και το χάλκινο ο Ιταλός Μαρέσκα με 14,900 β.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πέμπτο χρυσό στην Ευρώπη για τον Λευτέρη Πετρούνια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα