Παρουσιαστές γιόρτασαν την εκλογή Μητσοτάκη σπάζοντας πιάτα… | Video

10:36 10/7/2019 - Πηγή: iPop

Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα απασχόλησαν τον διεθνή Τύπο και τα διεθνή ΜΜΕ καθώς η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε κρίσιμο σημείο. Αυτοί οι παρουσιαστές γιόρτασαν την εκλογή Μητσοτάκη σπάζοντας πιάτα…

Άλλοι στεναχωρήθηκαν με την εκλογή Μητσοτάκη κι άλλοι το γιόρτασαν δεόντως.

Άλλοι έτρεξαν να συγχαρούν τον νέο Πρωθυπουργό κι άλλοι να συμπαρασταθούν στον Αλέξη Τσίπρα. Κάποιοι, όμως, το παράκαναν…. Αυτοί οι παρουσιαστές γιόρτασαν την εκλογή Μητσοτάκη με παραδοσιακούς χορούς και σπάζοντας πιάτα.

Πρόκειται για τρεις παρουσιαστές απ’ την Αυστραλία, οι Outsiders όπως λέγεται η εκπομπή τους, που είτε χάρηκαν υπερβολικά, είτε απλώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χιούμορ, για σάτιρα.

Πάντως, σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις όπως ήταν αναμενόμενο, αφού ούτε στα γραφεία της ΝΔ δεν το γιόρτασαν με αυτόν τον τρόπο το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Φωνάζοντας «ώπα» , σπάζοντας πιάτα και χορεύοντας σε έξαλλη κατάσταση, άνοιξαν την εκπομπή τους και όπως είπαν γιορτάζουν με αυτόν τον τον τρόπο την νέα Κυβέρνηση στην Ελλάδα, την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ενώ έδωσαν συγχαρητήρια και στους Έλληνες για την απόφασή τους…

Μάλλον τρολάρουν την κατάσταση και την πολιτική εξέλιξη… διαφορετικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αυτήν την αντίδραση!

Μια χρήστης στο Twitter εντόπισε και ανέβασε το σχετικό video το οποίο φυσικά γρήγορα απέκτησε χιλιάδες views και πολλά σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο!

Δες το video:

Εκπομπή στην Αυστραλία γιορτάζει την εκλογή Μητσοτάκη!
Δείτε πως

Keywords
Τυχαία Θέματα